familjekänsla på sjukan?

Det känns nästan som det iallafall.. börjar lära känna dom rätt bra där mina eh "polare"..

Varje gång jag kommer dit möts jag av "Nämen Hej Annaa..." "Annaa, hej hej hur är det me dig nu då?" "jaha vanliga proven igen.. kom du ihåg o emla idag eller =P ?" "Hej hej, å va fina naglar du hade idag då - alltid olikt fixade hehe ;) "
av väl igenkännande ansikten.... Hmpf -.- kul att va kändis på sjukan..

Iallafall så ska jag till SÖS imorgon igen och ta lite prover... Denna gång SJUKT TIDIGT för jag får inte äta något innan för vi ska ta fler och nya prov, bland annat glukosvärdet på urinet o blablala...
Vanligtvis oroar jag mig inte men jag är lite nervös inför imorrn faktiskt eftersom det kanske "dykt upp" något nytt, kanske dåligt =/
Men man får hålla tummarna att det bara var tillfälligt o att dom slipper proppa i mig ännu mer medicin i min just nu så DÅLIGT FUNGERANDE kropp -.-

Jag börjar tröttna på den faktiskt, speciellt njurarna... varför kan dom liksom inte bara..... funka som dom ska :(?



Veckans favorit!

Jag bara älskar denna underbara låt med Leona Lewis! gudinna alltså, lyssnar om och om igen hela tiden =P!

det är därför


För du är inte värd att vara frisk.

Det är ditt straff för att du varit dum och taskig mot människor som du inte borde. Tänkt onda tankar och inte varit tillräckligt snäll. Helt enkelt en hemsk människa.
Varsegod - här får du så du inser att du inte räcker till och är dålig.

Jag ger dig också dumma, patetiska och ytliga tankar om hur till utseende påverkas av sjukdomen och därför blir du deppig.

Med medicinen suger jag ut ditt Jag, och ersätter med.. ja ingenting. Du tynar helt enkelt bort och blir nån som är helt obetydlig, tråkig och sämst.

Jag trampar på din egenskap att kunna visa kärlek och ömhet och därför ryggar människor omkring dig tillbaka.

Du får sitta här nu, sona ditt straff och hoppas på att bli frisk, om du blir frisk.

jag vill träna :'(

Jag har väntat så länge på att få börja träna igen.. Hela hösten har varit konstig för mig tack vare sjukdomen.. Har kanske gått på 2-3 pass bara :S usch va hemskt.

Det är inte patetiskt eller ytligt.. Visst jag tränar för o hålla mig i form o vara pigg, men jag behöver träningen för att orka med skolan och plugga och jag älskar att träna och jag gör det för migg välbefinnande.

Igår var jag ganska glad för att om jag blev av med förkylningen så kunde jag och Denisé gå o simma på tisdag eller onsdag.. Men efter de här idag så känner jag mig väldigt låg eftersom jag inte kommer få anstränga mig på iallafall 2 veckor.... *puh, ytterligare 2 lata jävla veckor =( *

Men okej om man ska försöka tänka framåt.. Hmm jag kommer inte få "ta ut mig" så mycket när jag tränar i början..
Spinning blir lite svårt eftersom när jag går på sånna pass kör jag på så in i helvette =P det går inte att "ta de lugnt ":P
Nått gympa pass kanske funkar... fårse..
Men PILATES, det går =) Och de tycker jag om också och har gjort en del ^^,



Hmm.. aa iallafall pilates får det bli om 2 veckor... Lite trist att man inte kan få flåsa o anstränga sig o hoppa o röra sig.. men men =/ det kommer väl...

SPOLA TILLBAKS TIDEN

SNälla spola tillbaks tiden till då jag kom hem från resan! Om du gör det, då lovar jag att hålla mig ifrån människor som kan smitta mig, o ha på mig mycke kläder! =( snälla rara...

Nyligen fick jag ju reda på att avtrappningen på min medicin skulle ta 4veckor, plus 4v, plus 4v plus 4,.. nästan 4 månader alltså... Det var inte så roligt att höra ... Men det kan jag ju glömma idag -.-

För när jag vaknade upp och tog urinprov, var det helt plötsligt utslag på +4!... Hade 0 igår =S
Så tappade matlusten helt och gick o la mig ... Mamma ringde min läkare och sen åkte hon till tandläkaren..

Sen ringde en sjuksköterska  o frågade hur jag mådde och hur stor dos medicin jag tog nu o vad urinstikan visade..

Efter en stund ringde min läkare och prata med mamma och bestämde att jag skulle gå tillbaka till den HÖGSTA dosen man får ta i min "storlek" och äta den i minst 2 veckor innan man bestämde annat..


Jaha .. Det känns ju kul.. noooot..

"Här Anna, en KÄFTSMÄLL, precis vad det känns som, ska du ha! Ha-ha här får du bakslag på EN GÅNG för ditt lilla virus i kroppen, förkyldningen, har påverkat din njure!!"

Så har tillbringat dagen hemma.. tänkt mycket på "tänk om".. eftersom hon ( min läkare) tror att anledningen är , att jag åkt på förkyldningen... så tänker man ju att - jag kanske inte borde ha vart så nära de som precis varit sjuka.. Jag kanske borde haft ytterligare en tröja på mig då, mer kläder då..

Ursäkta men. FANJÄVLASKITCPFITTAHELVETTE! ... tack..

Så känner jag nu.

julstämning

Igår var jag hemma från skolan för jag kände mig mer krasslig o så .. tänkte vila upp mig lite..
Men mot eftermiddagen kände jag mig piggare så jag åkte till Denisé mot kvällen, där Måby också va.. så va jag me dom :)
Vi handla pepparkaksdeg som vi bakade =D
Denisé la ena degen i frysen o hyvlade sen ut den på plåten hehe, medans jag bakade mer vanliga traditionella peppisar :P Måby låg i kökssoffan o lata sig o glodde på ... eller ibland kunde han hjälpa till o smörja en plåt eller två, fast efter MYCKE tjat från oss!
 Måby me smörpapper i högsta hugg!
 Mina lite mer normala pepparkakor(A)
 Lilla Denisé så duktig SÅ på o baka ;)
 Lite mjölkrig ehm, ja =D
 Måby o Denisé på en liten sväng ner till turken =P <3

Jag o Denisé hade ju bakat pepparkakor till polare i klassen haha, hmm synd att jag inte kunde gå idag så vi fick ge dom =/.. Får ta de på måndag istället dempan ;) <3

fashionday

image42
Fick en bild av Iris från modevisningsdagen på mig o Vanessa,, tack Iris hehe =P

snö...Snö... SNÖ =D

Åå jag är så himla glad för det är ett jättemysigt snöland hemma i mitt område det ser så juligt och underbart ut =D

Just nu sitter jag i klassrummet och tittar ut genom fönstret där jag ser hammarbybacken helt snötäckt !!
Gud va jag längtar till att åka snowboard, det är en perfekt dag för de !!

   Imorse hemma hos Anna ;)

 Hammarbybacken från vårat klassrum ;)

notis!

Föresten LUKAS jag kom o tänka på en sak! Du höll på att övertala mig att inte gå på visningen när jag kände att den skulle bli pissdåligt.. tänk OM JAG INTE GÅTT =O Fatta vad jag hade missat.. Puh inte göra sådär skitunge

Hihi, va skönt de känns o hitta en liten syndabock   *evuul*

Ofattbart lyckat

Oj alltså. Nu är det över. Jag är helt slut och supernöjd.

Dagen har varit riktig lyckad, verkligen. Den började tidigt med en genomgång hur allt skulle gå till.
Först övade vi på hur vi skulle gå, stå i ledet och komma in och ut, sen fick vi hänga upp våra outfits i omklädningsrummet och lägga undan alla väskor och dyl.
Efter de vart de lunch och man satt o pratade om nervositeten o spänningen. Sen började de roliga då alla skulle börja göra iordning sig. Plattångar, locktångar, kammar o hårspray( SJUKT MyCKET HÅRSPRAY!!) togs fram o vi förvandlade hela 3ans våning till 1% syre och 99% hårspraydimma. När elever som hade suttit inne i klassrummen öppnade dörren ut till korridoren såg man väl hur dom slogs emot av den tjocka "luften" som vi satt i o dödade våra hjärnceller med ^^ . Hår vart platt, lockigt, tupperat o galet format i olika frisyrer o ansiktena färgade o målade i spännande och vågade sminkningar.
    

Alla vart verkligen superfina och coola =D Vi tjejer är så grymma!
Efter ett par timmar började så gott som alla bli färdiga och vi övade en sista gång på att "gå", innan vi stoppade i oss lite mellanmål.

Sen började de bli dax att gå mot Dieselverkstaden där visningen skulle vara och väl där ställdes alla upp i brandgången bakom scenen.

Första visningen gick okej, andra lite bättre, men den tredje var nog bäst! Haha. Totalt gick vi nog 4, 5 st och det var fullsatt med folk, helt proppat överallt!
Man blev taggad av musiken o allt var så himla härligt.

Det var roligt att så många va där, och Tack för blommorna Ingalill och Sandra och va roligt att ni kom o kolla Baffe och Emil =D

Jag ser fram emot en modevisning till, fast då helst på ett podium ;-)

( Ett litet ps är att jag fortfarande tycker att lärarna inte riktigt tänkt till med lokalen, det var de ända negativa idag.)

Nu är jag aldeles trött i mina fossingar som fått stå o gå i höga klackar hela dagen,
Ska krypa ner o sova för att sedan vakna imorrn och släpa iväg mig till fackteckningen i skolan.. puh
Godnatt :*

Toppen till botten

Idag vaknade jag redan klockan 06 fast jag började 12. Kunde inte sova så gick runt och drev i huset och hann med att plocka o fixa o städa o damma. Sen stack jag o Iris o Denisé till Sickla Köpkvarter o shoppade lite innan skolan började. Väl i skolan hade vi inga lektioner eftersom alla var så upptagna med att fixa inför modevisningen imorgon, så vi satt bara o sydde fixade o pratade och umgicks. Nu känner man de flesta och alla verkar passa så bra ihop så det är jättemysigt i skolan =)

Hitills hade det varit en härlig vardag i skolan.

Sen skulle vi o titta på eh "uppvisningsplatsen" skulle man kunna säga för... FANIMEJ VARE INTE NÅN PLATS FÖR MODEVISNING IAF! Herregud va besviken jag vart, Fånigt liten lokal, inget podium, trång scen, inga ståplatser och man ser allt uppifrån. och det går bara in en liten fjärt av alla som är bjudna till visningen. Nä jag tror inte lärarna har tänkt riktigt. Fy o usch o blä.

Vi får väl se hur det blev till sist imorgon då, jag kan uppdatera er sent imorgon kväll eftersom jag antagligen kommer vara hemma sent.

Nu ska jag sova, vakna upp och ha en 11 timmars lång skoldag framför mig, SKIT.

ciao.

Home sweet home

Äntligen hemma från Fuerteventura och det har varit en händelserik vecka.

En stor förändring är mina fötter, ska visa exempel från början och slutet av veckan =O

 och  är från början av veckan, efter flygningen till Fuerteventura.. Suuper stora o svullna fötter, gjorde ont i skinnet! Varning för känsliga tittare =P

 och  är innan flygningen hem, en vecka senare. Överlycklig att ha tillbaks mina aldeles egna fötter!


Sitter i skolan och syr samtidigt så bloggar lite då o då, skriver mer snart, ciao ;)

RSS 2.0