Hej bloggen

Godmorgon! Idag efter skolan åker jag och min familj till dalarna, vår sommarstuga i rättvik. Blir där idag och imorgon och åker hem på söndag morgon. Så ingen bloggning senare idag eller imorgon men på söndag =) åh va meningarna vart lika varandra, haha jaja. Lite brådis till skolan ;) hej hopp rusningsgalopp

short update

Hej! Detta blir en snabb update. Tänkte bara berätta lite vad som hänt idag.
När jag kom till skolan började vi städa inför utställningen. Sen gjorde jag ett materialprov jag missat och fick vg på det =) efter det gick jag och min grupp till lite affärer och kollade efter svart A3 papper. (sjukt svårt att hitta! suck) till våran bok som vi ska lämna in.
När vi har dne klar kan jag fota sidorna så ni får se =)
Sen efter det gjorde jag klart mina två sidor till boken med mina outfits, förklaringar, tygprov och inspererande bilder, vart ganska nöjd =) Sen åkte jag hem, nu har jag nyligen ätit och ska sätta mig ute i solen och läsa lite och sen ikväll ska jag träna=) Kram på er!

25 grader och "Soligt väder"..

..Står det i tidningen idag. Är så himla glad. O jag slutar 12 idag så sen är det bara hem o njuta av solen ;-) (o sy lite ja... åh -.-)

Nästa vecka är det modevisning hörni! Jag har precis sett bilderna på våra kläder,jag kan lägga upp dom när vi haft visningen så ni också fårse =D utställningen kommer bara 3-5 juni och visningen är den 4e juni.


Nu måste jag göra mig iordning o klä på mig (fast iordning består iofs mest bara av o klä på mig, o borsta tänderna) =P Så ska jag till skolan i 2 timmar sen hem, Ha en jätteskön dag!


Vitt, guld och stråhatt. Säg något somrigare ;)?

Gårdagens inköp

Igår gjorde jag två köp som jag tror att jag INTE kommer ångra!
Först var jag till centrum o gick in snabbt på H&M och så hittade jag en jättefin bikiniöverdel! Den fanns precis i min storlek och det var den enda som var kvar i just den modellen, så ett riktigt kap! ;-) Ville ha utan axelband och så var den i jättegulligt zebra-mönster!
 



Den andra saken var en sak jag suktat efter jättelänge! OBH norica Björn Axén Tools , Volumaster.
   

Jag kan säga att den är jättebra! Den funkar verkligen och den ger supervolym som håller! Använde den igår och har fortfarande volym på håret =D Och det går snabbt också, 1-2 sek på ett ställe =D



 Nu ska jag pussa lite på mi älskling som kom precis, hejsvejs!

Soliga dag

Hej påer! Vilket härligt väder det är ute! Då ska man vara ute i solen och suga åt sig massa D-vitamin, och det är vad jag tänkte göra, vi hörs sen =)

Efter skolan tog jag en sväng förbi stan..

Hej guys! Gissa vart jag har varit idag? Joo på älskade


Jag hittade massor av fina saker men sen fastnade jag för en sak och då räckte inte pengare till något annat hehe . Ni som brukar gå i Second Hand affärer känner säkert igen dessa som nästan alltid hänger en klump nånstans inne i affären, de finns överallt. Och de är superhärliga! Det brukar alltid vara förstort för mig så jag har gett upp att prova då jag bara blir besviken. Men idag såg jag en med sånt snyggt märke så var tvungen att prova, och tänka sig; den passa jättebra!

  
 Top Gun, åh ;) Hehe. Det står Gabby där fram på den och det tycker jag bara e supergulligt=D
Den kommer nog bli välanvänd,Nu på dagarna och på sommarkvällarna :)




Fredag

God morgon på er! Idag är det fredag. Men det har väl ingen missat, hehe. Äntligen helg, igen.
Nu har jag degat lite i sängen, superskönt! Ska snart klä på mig och bege mig till skolan. Har en känsla av att jag kommer vara den enda i skolan idag. alla Industri-ettor äed lediga, Båda textilgrupperna har inga lektioner iskolan utan bara idrott.. Så blir lugnt! Men lilla Anna ska dit och ha ett samtal med sin lilla Samhällslärare =P Jag ska ha en muntlig redovisningsdel som jag har missat. Tar väl en sisådär 15 min, sen åker jag iväg till Mårtensdal och har idrott. Jag vet några som ska dit, men bara några. Resten skippar nog en timmas lektion på fredagen haha! Känner mig ganska duktig som ska dit faktiskt.

Idag är det superfint väder och temperaturen bara stiger och stiger, hääärlig fredag! tittade i tidnnigen och sdet stod bara: Soligt väder.  En sån sak kan göra min dag! haha =)

Nä nu måste jag börja göra mig iordning så jag inte blir den vanliga stressAnna. Ha en trevlig dag, slänger in något i eftermiddag innan jag ska iväg ikväll =) Ha'et hörni ;-)

Återträff med förra klassen

Ikväll hade vi återträff med gamla 9orna. Roligt att träffa alla igen. Nästan alla iallafall :) (då menar jag att vissa inte var där, inte att jag inte uppskatta alla som var där =P) Vi hade lite picnic. Eller jag hade picnic iallafall med potatissallad och rostbiff. De andra tog korv av lärarna =P Jag hade även med mig Jordgubbar och Maschmallows( hurfanstavasdet?!) som var väldigt uppskattade =)
Vi myste lite på gräset (en del på min filt. Eftersom jag var den eenda med filt=P) och pratade lite. Hann inte prata med alla men med de flesta! Killarna är likadana fortfarande, suck. Barnsliga och bråkiga, like usual =P Efter det spelade vi brännboll! tyvärr var kickis klass (vi var två klasser som hade återträff ihop) några personer kort så vi kunde inte köra klass mot klass så vi valde lag istället. Mitt vann! (såklart ;)?) Varje gång det var min tur sprang jag frivarv! Sen när har jag blivit så duktig, puh =O

Det var en ganska mysig kväll, synd bara att det var så kallt. och att det blev ganska kort. Men det var alltid något=)
Jag saknar min gamla mentor något så otroligt! Hon har inte bara varit min mentor genom högstadiet hon har varit min mentor hela livet! Sedan första gången jag träffade henne på dagis. Hon har följt med mig sen dess! från Dagisfröken, till lågstadielärare, mellanstadielärare och högstadiementor. Och nu har jag inte henne länge ! ='( Sorgligt sorgligt. Men vi träffas lite då och då ändå, men önskar det vore mer!

Iallafall. Här kommer lite pics from the evening guys =)
 Kristin ,Emelie och sandra högst upp
  Våra små gulliga och bråkiga killar
 Lite people, bl a Emile i gröna brallorna =P
 Majlöv och Dennis, ingen ville le?
 Har var den nån bild jag tog i all hast. Fokus på... ingen? Möjligtvis sandras sida?

Vi hann färdigt!

Yes jag hann klart med mina kläder igår kväll! Sydde o sydde som en tok och äntligen, ja äääntligen är de klara!
Vi hade ju fotografering idag också det gick superbra! Men vi kan ta dagen från början =)

Imorse fick jag gå upp jätte tidigt (ja, innan 7 iaf) och åka till skolan för att hålla mitt svenska tal som jag hade missat förut. Det gick väldigt bra och jag fick mycket bra kritik och fick bland annat hör att min röst var "väldigt skön att lyssna på". Sånt är roligt at höra :) Efter det hade vi mönsterkonstruktion, det var sista lektionen med den kursen och jag var klar med allt man skulle vara klar med så jag gjorde väl ungefär ingenting. Mitt på dagen så åkte vi in mot stan (Jag, Iris, Vanessa och Evelina) och mötte upp Iris kompis Jackie och sedan for vi mot täby galoppfält. Där träffade vi Angelica, Iris andra kompis och så begav vi oss mig Täby Enskilda Gymnasium. Där skulle vi fota våra kläder som vi sytt till våran kollektion i skolan och Iris kompisar skulle vara modeller (plus Evelina som var modell för sina egna kläder). Det gick superbra, alla var jätteduktiga och det var väldigt roligt! Tror det blir bra bilder sen=) När vi får dem kan jag lägga upp de i bloggen!
Fast ni kan få lite tjuvkik på dagen nu ;)

 
5 (med mig också) personer som väntar på en 6e

 
Helt öde station enligt mig, hallå var finns pressbyrån?! =P

 
Smink och Hår fixas ;)

 
fotografering på gång;)

 
Evelina ville lägga beslag på vår lilla smyckessamling ;)

Stressfaktor 100.

Hej på er!

Idag är det verkligen SY som gäller. Inte bara sy utan sy KLART. För imorgon ska det vara helt klart! Då har min grupp fotografering.. Jag är inte klar med NÅGOT plagg ännu...! Fast har bara en nederkant som ska sys på shortsen, ett resårband ska sys fast och en nederkant ska fållas på klänningen.. Sen har vi ett litet krux till... Min top är inte ens påbörjad! Herregud fy och blä. Iofs tar det nog inte så himla många timmar men ändå är det en del kvar att göra.. hm

Därför har jag inte så mycket tid till att skriva här så ni får titta in imorgon gärna. Juste, imorgon har jag återträff med mig gamla klass, då det blir update på kvällen! Ha det bra hörni, och stressa inte ihjäl er!. (Ett motto som jag får ha överseende med idag kanske.. do'h)

Har ni hört ?

Jag sökte på Esmee på youtube, lyssnar på henne ibland. Hon är väldigt grym! Men denna gång kom det upp om en liten Kille som heter Justin Bieber. Har ni hört honom? Supersöt och duktig!




Lilla söta Justin flirtar med Esmee ;)

Sommarlängtan

Hej hopp! Jag tittade runt lite på glajjor på nätet förut så jag tänkte lägga upp några fina som jag hittade =)
image172

1.  £18.00 Jeepers Peepers Faded Plastic Sunglasses från ASOS. Dessa är så fina eftersom de är raka  där uppe! De är stora och riktigt snygga med de fläckiga mönstret! Passar supernice till rak-lugg ;)

2.
£22.00 Jeepers Peepers Plastic Retro Sunglasses från ASOS. Supersnygga bågar, tror även de finns i andra färger också. Man kan säga "uppiffade pilotisar".

3.
£199.00 Roberto Cavalli Encrusted Logo Sunglasses från ASOS. Egelanta glajjor som också är riktigt snygga från sidan med sina smycken. Känsa av dyrt(fast inte så konstigt eftersom dom iallafall liger över tusenlappen)!

4.
Nagel Abalone 430kr från http://www.sovintage.se . Dessa underbara bågar säger bara rätt! Raka där uppe, snyggt mönster och Wayfarers-liknande. De är inte vacka och eleganta, de är suupersnygga!

5.
Aviator / Pilot Vintage Solglasögon, Marc Blue. 390 kr. http://www.sovintage.se. Enkla bågar som de flesta kan bära, både kvinnor o män!

6. Aviator / Pilot Vintage Solglasögon, Firewing Tortoise. 390 kr. http://www.sovintage.se. Supercoola, återkommande rakt där uppe och coolt mönster. Men dessa skiljer sig lite från de andra raka modellerna för dessa ser lite elegantare ut , kanske lite glamorösare.



Visst bli man sugen på o gå o shoppa solglajjor?

Min träning.

Såhär brukar en vecka se ut för mig i träningsväg. Jag älskar att röra på mig, att träna är verkligen något jag brinner för. Jag tycker det är så roligt och samtidigt tror jag inte att jag skulle orka med skolan om jag inte tränade och fick energi! Det roligaste är när man ser att man blir bätte på något, när man hela tiden arbetar sig uppåt och uppåt. Som till exempel på stationsgympan kör jag jämt med rött(medel)band på armarna. Men nyligen så kunde jag byta upp till svart(tungt)band på vissa övningar. Man blir liksom glad i magen...=D haha! Och eftersom jag har tränat mycket så vet jag att man behöver vilodagar. Jag tränar ca 4 ggr i veckan, och vilar 3 dagar. Tisdagar, Torsdagar och Söndagar. Dessa dagar går jag ibland promenader, speciellt på söndagen på helgen =) Vi har en superbra runda här där jag bor som tar ca 60 minuter =)

Måndag:
Stationsgympa med Friskis&Svettis.
Det är ett förlängt Medelpass med
styrka i stationer. 20 min kondition,
10 min styrka på golvet. 20 min
Stationer/cirkelträning, 30 min
kondition + stretching. Alltså ett
90 min pass. Genomkörare!

Onsdag:
Medel/Styrka Gympa på F&S.
60 min medelpass med extra
mycket styrka. Här brukar man
bli slut i musklerna! Riktigt roligt.
(Men nu har jag precis gått över
till Crosstraining, som är
uteträning. Man springer och
varvar det med pauser med styrka.
Man springer max 10 min åt gången
sen kör man styrka, och sen iväg
igen. Roligt om man gillar att
träna ute i solen!)

Fredag:
På fredagar brukar jag simma
30 minuter. Jag simmar oftast
själv och då är det lättare att
koncentrera sig på själva
simningen. Jag simmar 1km
alltså 40 längder, ibland hinner
jag några extra längder. Efter
känner man sig trött och nöjd
och ibland känner man av det
dagen efter =P
(När jag inte hinner med simning
så går jag alltid extra långt på
fredags-promenaden:P
)

Lördag:
På lördagar har jag gått på spinning
när det varit för kallt att vara ute.
Passen har varit 60 minuter långa och
man har alltid varit helt slut efter!
Men nu när det är varmt ute så har
jag börjat springa. Först bara här i
området, sen i elljusspåret här i skogen
bakom mig. till en början 4,5 km. Nu
förtiden springer jag 7km och ska efter
ett tag öka på till 9,5km.

Lite info om träning för er som är intresserade=) :
När du tränar regelbundet behöver du inte vara fullt återställd varje gång du ger dig iväg.. En återhämtning på 90-95% räcker, bara du ser till att ibland återhämta dig helt! Det är såklart individuellt hur länge man behöver vila men jag ska visa ett litet schema som man kan ha som riktlinje, hoppas den hjälper lite :)

image171

Tips på BRA träning för den som inte vill få upp flåset eller svettas så mycket under träningen:
Pilates! Jag har nyligen börjat med min andra Pilates DVD, som heter Level 2 där man jobbar med en boll. Du svettas nästan ingenting, du har lugn andning under hela passet , MEN, musklerna värker nästan efter! Otroligt effektiv träning som stärker bålen. 2-3 gånger i veckan gör att du märker skillnad!


Oj oj nu vart det ett långt inlägg. Finns nästan ingen hejd på träningsälskaren nr1. Haha! Vi fårse om det blir ett ämne att ta upp regelbundet här ;-)
Hej hops =)

Min vecka

Denna vecka ser ungefär ut såhär.

Måndag: Skola 2timmar, Stationsgympa
Tisdag; Skola 2timmar, Ridning
Onsdag: Skola 3timmar, Crosstraining(låt nu vädret tillåta det!(a) )
Torsdag: Skola 2timmar, Fotografering(våra outfits på våra modeller ska dokumenteras;P), Återträff med 9-klassen på Rudan med pic-nic
Fredag: Idrott, kanske Simma, middag hos Orrekorre (som fyller år på Onsdag, graattisch i förskott)
Lördag: Springa (kör fortfarande med 7km. Har lovat att det ska bli 9,5 till sommaren men det får bli en stund till dess =P) ,
Söndag: Snälla låt det bli en vilodag, inget planerat! Kommer säkert komma upp nånting ändå, oh blä =P


Juste, har fått höra att man ville att jag skulle skriva om hur jag tränar.Vi fårse hur det blir med det. Om jag har tid idag kanske det kommer upp någonting, annars får det vänta =) KRamis!

Psst! se hit ;)

Ni har väl inte missat att Gossipgirl börjar imorgon, Tisdag kl 20.00 på Kanal 5. Det får ni inte missa!

Här har ni en Quiz om Gossipgirl. Testa dig och se hur bra koll du har på serien!
Länken har du här: (Den är vit) > http://www.royalquiz.com/quiz/kanal5/gossip_girl/ <

Och för er som missade första säsongen på TV kan nu andas ut, Jag kan nu berätta att den ska släppas på DVD iår! Tyvärr är det inte bestämt när det släpps i Sverige, men den kommer gå att få tag på efter den 19 Augisti!
18 snaskiga avsnitt och lite bonus i form av:

    * Unaired Scenes
    * 3 All-New Featurettes
    * Music Videos
    * Gag Reel
    * Free Download of the Original Bestselling Book, read by Christina Ricci





Ni kommer väl ihåg vad som hände sist i GG? Om in, en liten uppfärschning:

Blair bestämde sig för att finna Gud. Eller åtminstånde försäkra sig om att hon inte kommer att hamna i Helvetet för synden hon begick i baksätet på Chuck Bass limousin.

Lite försmak av avsnitt 9 som kommer imorgon:

Dan bjuder in Serena och hennes familj till hans familj över helgen men då blir det jobbigt för Rufus och Lily eftersom barnen inte vet något om deras romantiska förflutna. Nate tillbringar helgen med sin familj men middagen övergår snabbt från pinsam till ännu värre.




PS. Glöm nu inte GG imorgon på kanal 5! =)


Nya skor, igen =)

image170

Här är mina ny-inhandlade tygskor som jag köpte förra veckan. Endast 300 tillsammans! Verkligen ett kap ;-)

Föresten så använde jag mina franssandaler igår på festen. Dom är vääldigt sköna och jag tror minsann jag ska bosätta mig i dom i sommar! Fick väldigt många komplimanger för skorna också, alla verkade tycka att dom var så söta haha!

Evas fest

image169

I helgen var det som sagt min mosters födelsedagsfest. Jag kom dit med ganska låga förväntningar men det blev faktiskt riktigt roligt. Maten var väldigt god! Efter maten vart mina små söta kusiner och jula(min syrra, det är föresten hon och kusin Erik på kort nr2.) lite rastlösa, så då kom de på att jag skulle säga något som var ganska lätt att rita, exempelvis ett hus, en hund, en julgran. Så skulle de titta upp i taket och rita det. Vi fick oss många allt många mag-ont skratt för det blev väldigt roliga bilder!
Senare på kvällen dansade folk som baara den! Just på kortet tror jag att det är fågeldansen som är pågång, haha! Min moster och hennes man är väldigt musikaliska, musik är deras liv. Alltså hänger de ihop med väldigt musikaliska människor. Så vid bordet så var det flera som hade gitarr och alla sjöng låtar  ihop och stämningen var på topp! Det var flera som sjöng låtar inför alla. Gud va duktiga alla är, åh så utanför man känner sig =P

Festen var iallafall lyckad. Underskatta aldrig 50-åringars engeri och festförmåga! Haha Hej påer :)

Imorgon är det fest.

Ja, min moster fyller år och det blir fest för henne. Tror faktiskt det ska vara i en dagislokal eller något, haha!, Salen är ungefär som en lägenhet utan väggar... Eller... Åh gud vilken dålig jämförelse! Iallafall så rymmer det väl en 40 pers eller liknande.. inte för att jag tror att det kommer vara så många.. inte så många roliga.. inte så händelserika timmar... inte så anna-roligt helt enkelt. Men tråkigt ska det inte bli. Trevligt snarare. Ja, en trevlig kväll ska vi väl se till att ordna. Vi bor på hotell en natt är i Nyköping, och jag bönar och ber att det är tillräckligt fräscht. Annars tvingar jag Christopher att åka och hämta mig på natten. Bäst att det är bra då så älsklingen skonas.

Jag tänkte faktiskt sova snart. Är rätt så trött, var uppe halv 6 imorse och gjorde iordning mig till skolan, (egentligen vet jag inte om man kan kalla det göra iordning sig.. slänga på lite kläder och trycka i sig frukost.. Nej, inget smink, som de senaste månaderna varit fritt från)  Så känner mig lagom färdig nu!

Men då hörs vi väl när jag kommer hem, inte imorgon, men söndag! Så titta in på Söndag kväll, eller på måndag. Ha en trevlig helg nu, precis trevlig som jag skaha imorgon - inte för kul =P
Hehe. Godnatt på er

Ibland tänker man högt

Jag är trött på att vara en hjälpsam snäll flicka. Ibland så behöver faktiskt jag också hjälp. Det kan ofta kännas som att jag ordnar, fixar, hjälper till ganska mycket. Men det kan vara roligt, jag gillar beröm. Men ibland känns det som att ingen ser att jag kan behöva hjälp också. Hjälp och stöd. Ibland känner man,  "ingen förstår", right? Det är så jobbigt när man känner på det viset.

Läs gärna utan att tänka,

Snaart så kan ni läsa mer !

Denna vecka är så himla jobbig.
Två matteprov och två samhälls muntliga redovisningar, skriva klart svenskatalet och materialuppgift och träna på engelska speech. Bläosch.

Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket denna vecka, och mycket mer blir det inte.. Men nästa vecka ska jag vara myyycke mucho bättre! "It's going bättre and bättre!"

I Helgen ska jag fara iväg till Nyköping. Min moster fyller jämt och ska ha fest! Vi åker på lördag och sover på hotell en natt och kommer hem på söndag. Så titta in på måndag för då börjar jag skriva mer! =)

Grönska

image168

Ser ni hur grönt det har blivit ? Visst är det härligt när träden slår ut och det börjar lukta sommar överallt. Men tycker det är tidigt iår =O Minns när man va påväg till skolavslutninarna förut, det var då man första gången upptäckte att det hade blivit grönt överallt. Nu är det bara maj och det är grönare än grönast. Antingen är det jag som är mer uppmärksam, eller så är sommarn tidig iår.. =)

Btw, bilden är från Stationsvägen vid Handenterminalen, påväg hem på cykeln =)

Nya stövlar

image167

Pappa köpte nya gummistövlar till mig idag , snällt va ? Och visst var dom ena sötingar, right?
Sommarregn - Here I come

Sorry for bad update.

Jag köpte skorna! åå jag köpte skorna, nu är dom mina, my darlings!
DS_235058_A.tifDS_235058_B.tif
Ska använda dom hela sommaren! mina älskade sandaler

Min dag

Kom precis in från en promenad med mig själv, superhärligt! Det är så mysigt att promenera när solen håller på att gå ned.. iofs går solen ner om typ en kvart men ändå, när den är påväg. Det är fortfarande varmt ute och jag svettades även fast jag inte hade en så tjock tröja på mig! Var så skönt att gå och tänka och titta på alla fina hus och tomter och det luktade så gott ute, luktade sommar!
   

Idag var vi ju vid båten, och jag hade riktigt tur att jag följde med, för det regnade här hemma medans det var strålande sol vid båten =D Så ja, jag har fått färg i ansiktet! Iofs är färgen just nu rosa/röd men imorgon blir den förhoppningsvis brun , och när jag duschade såg man märken från bikiniunderdelen jag hade haft på mig ! =P
Fast runt 2 så började det regna där så då packade vi ihop och åkte hem i spöregn.. Men vet ni vad? När vi kom hem började det torka upp här för då hade det slutat regna för ett tag sen. Så lagom tills när jag hade käkat lite så sprack det upp och blev sol hemma, så då fick jag några mer soltimmar, niice ! ;-)

Mamma och Julia kom precis hem från bajen matchen och jag kan tala om att det vart 0-0 Mellan Hammarby och Götebrog på söderstadion. Nu ska vi äta vår "andra-del" av middagen. Blev lite konstig middag idag. Vi åt typ vid 3-halv  för att dom skule iväg sen, så nu är man lite småhungrig igen... Hmm jag tror jag ska ta lite fil och kalaspuffar! Va så himla länge sen . Kalaspuffar = sommar

Sorry

Förlåt hörni, råkade publicera samma två gånger!

Bär av till havet

Jag upptäckte precis två små moln på himelen och så läste jag i tidningen att det kanske skule komma mer moln. Mamma och pappa ska iväg till båten och fixa lite, så jag kör på de säkra och hänger med dit för att få så mycket sol som möjligt (ni vet väl att det typ alltid är finare nära havet, i skärgården? It's true)
Jag har haft så tur på somrarna när vi varit ute med båten.. För oss har det varit strålande sol  och fint väder, och så har jag pratat med en kompis från stan och där var det helt grått och regnet öste ner. En till anledning till varför jag älskar skärgården! Men nu måste jag skynda mig att klä på mig så vi kan bege oss iväg till Gålö där vi har båten, 15 min här ifrån =)

Vi hörs på eftermiddagen <3


Bär av till havet

Jag upptäckte precis två små moln på himelen och så läste jag i tidningen att det kanske skule komma mer moln. Mamma och pappa ska iväg till båten och fixa lite, så jag kör på de säkra och hänger med dit för att få så mycket sol som möjligt (ni vet väl att det typ alltid är finare nära havet, i skärgården? It's true)
Jag har haft så tur på somrarna när vi varit ute med båten.. För oss har det varit strålande sol  och fint väder, och så har jag pratat med en kompis från stan och där var det helt grått och regnet öste ner. En till anledning till varför jag älskar skärgården! Men nu måste jag skynda mig att klä på mig så vi kan bege oss iväg till Gålö där vi har båten, 15 min här ifrån =)

Vi hörs på eftermiddagen <3


Äntligen sol

Titta hörni vad jag såg när jag tittade ut genom fönstret! Äntligen riktigt fint väder=)
Egentligen så skulle jag in med Alex till stan men oturligvis är hon sjuk, *krya på dig A<3* Så idag blir jag bara hemma, kanske träffa en kompis. Jag ska iallafall sola idag!
image163


Inatt hade jag en hemsk dröm.. Eller hemsk och hemsk den var inte så rolig.. Ni vet dedär programmet med lögndetektor och man får massa pengar om man talar sanning jämt? Hmm Sanningen Ögonblick eller vad det heter? Jag drömde att min pojkvän, Christopher image164, var med i programmet och det kom fram att ; Han hade varit otrogen, Han tyckte att alla andra hade mycket snyggare flickvän än honom, Han ville att jag skulle ha silikonbröst och att han tyckte att jag åt för mycket.
Det kändes så verkligt och jag blev så ledsen liksom. Men det var så skönt att vakna upp och upptäcka att det bara var en dröm.. Men var tvungen att skicka sms till honom och kolla att "så var det väl inte, så tyckte han väl inte, det ville han väl inte?" Ni vet, bara för att vara på den säkra sidan (a)


Anna funderar..

Jag tänkte på en grej när jag gick hem från Majlöv ikväll (har en 40mins promenad hem så hade tid att tänka).
Jag tänkte iallafall på att jag alltid fått höra att man ska behandla folk som man själv vill bli behandlad. Man ska vara som man vill att andra ska vara mot en själv.. Men så kom jag och tänka på dessa förhållanden med en toffel..
Ni vet, när det är en som hela tiden drar nytta av att den andra hela tiden försöker vara till lags med honom/henne. I denna situation funkar inte detta "motto" eller vad vi ska kalla det. Det hela börjar ju med att en av dem försöker undvika bråk genom att ge med sig jämt, eller aldrig blir sur, eller gör allt som den andra ber om. (Alltså kan vi säga att den ena försöker vara snäll) Och eftersom en av dem är snäll och ger med sig så betyder det att den andra kan kräva saker som den andre ska ge med sig av? Förstår ni, eller skriver jag för sluddrigt? =P
Detta leder ju vidare till att man utnyttjar mer och mer den personen som gör allt för att vara till lags med en..

Jag vill iallafall komma fram till att klyschan som man så många gånger hört inte stämmer jämt. Liksom, om man vill att man ska leva i lugn tillsammans och aldrig bråka, bara uppskatta varandra och göra saker för varandra, då kanske det inte är så smart att strunta i sin ilska eller och andra känslor. Om man vill något, säg det, om man tycker något, säg det, om man känner något, säg det.

Hmm oj vad blev det av detta? .. Lite funderingar och tankar från Anna :P


Sköna trosor

Ville bara tipsa om snygga och sköna trosor! Frank Dandy boxer-trosa är inte bara snygg den är superskön också!
 
Denna trosa fick jag av mamsen när jag fyllde år =)

Klicka så blir den större =)


Finns på NK eller Åhlens city, kostar ca 200 kr =)

Bikini

Kollar runt på bikinis iigen. Har hittat några favoritet. Två modeller från Vitamin-A har jag fastnat så himla mycket för!
Visst är den fin? Den finns i flera olika färger, mörka och ljusa men inte färgglada. Vit tycker jag är så fint när man är solbränd. Du hittar dem på Nelly.com för 499;.-

Denna är helt underbar! Passar bra på segelbåten och stränderna i skärgårn i sommar. Nelly.se 499;- den också


Kan inte bestämma mig för vilken jag ska ha, eller ja haha vill ha och kanske ska köpa. Beslutsångest.
Beslutsångest och kärlek. Jag kan inte bestämma mig för då känns det som jag ger upp eller sviker en kärlek för någon bikini jag inte väljer ! =O Tufft tufft.

Lördag , 13.04

Äntligen kom jag mig för att komma ut o springa! Har inte tränat sedan i måndags så det var nog dax haha! Jag tog två rundor i spåret idag så totalt blev det 7 km, inte illa faktiskt. Konstigt nog kändes det såå himla mycket lättare att springa idag än förra gången då jag bara sprang 4,5 km.
Känner mig fortfarande lite sprallig i kroppen så blir nog en skön promenix lite senare idag.

 Juste jag köpte en ny cykel idag! Vi har varit på jakt ett tag på en vanlig enkel med inte så tjocka ramar och några växlar på. Att ha till tåget till skolan och till träningen. Jag har en racer redan men den är så fin så jag vågar inte lämna den vid tåget (fina cyklar har en tendes att försvinna vid tågstationen), den har jag om jag är på cykeltur eller så när jag inte behöver lämna den nånstans haha =P Men nu hittade vi iallafall en cykel på Cykelringen på Hornsgatan. Jag ville ha en svart ( enkla svarta damcyklar existerar typ inte, bara herrcyklar! Diskriminering..) Och visst det fanns typ EN svart tjock tantcykel, ( ni vet som som har böjd stång mellan styre och sadel) och föresten kostade den massor och var utan växlar!
Det blev en blå enkel cykel, den var ganska fin, okej-skön sadel (inte sån supersmal som känns som man sitter på en stång) med hmm, var det 5 växlar? Och självklart pakethållare, älskar pakethållare och hatar att behöva ha handväskan på styret så man drämmer in den i framhjulet hela tiden.
MIRAGE CITY 5 BLÅ DAM 26 19 Här hittade jagt en bild på den ;)

Kär

DS_235058_A.tifJag var inne på DinSko, och provade fransskorna.. Åh dom är så himla fina, jag måste ha dom! Ska nog köpa dom.. imorgon eller på söndag måste de bli! They've got to be mine! Så det så.

Nu sitter jag här hemma ,mina ögonlock känns SÅ tunga, men jag vill inte sova, jag låter mig inte vila! Hm Fast jag skulle kunna offra min kropp och vila liite om jag fick en skön ryggmassage. Det är precis var jag behöver nu. Ryggmassage! Och Fotmassage kanske... å nu blev jag ledsen för att jag vet att jag inte kommer få det med det vore såå skönt.

Jaja får bli lite gladare genom att titta på lite kläder på internet, det piggar alltid upp. =)

RSS 2.0