igår

Igår när jag skulle hem från skolan tog det hela 3 TIMMAR att komma till Haninge =O

Vanligtvis tar det ca 1 h att åka hem för mig från skolan.... puh

Men igår var det en kraftledning mellan Älvsjö - Farsta Strand som hade blivit nerriven av en Jävla bil/lastbil/kranbil eller vad det var .. Så pendeltåget gick bara till Älvsjö och därifrån skulle det gå Erstättningsbussar till Skogås..
Men det var bara det att det tog inte "lite" tid att få fram dom bussarna, och sen så var det ju massor med folk som ville åka samtidigt så det blev lite kaos kan man säga..

Det är rätt roligt att se hur vissa människor reagerar och beteer sig i lite kaotiska situationer. Vissa är bara helt coollugna och låtsas som inget har hänt, men några blir helt spritt språngande galna och skriker o gapar på allt som rör sig och vissa blir väldigt, väldigt irriterade och bara står och stampar.. Några personer börjar prata och diskutera med främlingar och vissa pratade på ganska duktigt och jag tror faktiskt att några av dem blev lite polare där.


Men iallafall så tog det väldigt lång tid att åka och det var proppfullt på bussarna.
Jag hann nästan till åtrerträffen, jag kom 20 min sent... (jag hade ju tänkt hinna åka hem innan men hann ju inte ens att åka direkt dit =O)

nu måste jag gå, see ya

återträff ikväll,

Ikväll är det återträff med klassen på min gamla skola ^^ Eller egentligen är det två klasser som har återträff tillsammans men vi är som en klass så jag säger det:)

Vi ska ha tacokväll, det ska bli jätte mysigt och roligt o träffa alla igen! Iofs så besöker jag min gamla skola ganska ofta för jag kan inte riktigt släppa taget om den men nu får jag träffa alla gamla elever också.




Back to work, bye

Update från skolan (nya datorn wiiiee^^)

Hej hej nu sitter jag i skolan på en mönsterkonstruktions-lektion men just nu har vi rast. Vi hållerpå o sy en kjol i grundmönstret men jag blev klar ganska fort så fick ta lite långrast;)

Jag tog lite kort här som jag lägger upp så får du se lite hur vi har det  =D

denise o angelica
Denisé och Angelica i Paris ( lokalen som vi syr i), denisé håller på
o målar något härligt tryck på sitt tyg^^

Älskade Denisé <3


Design & Mode i Milano(lokalen), vi håller på och göra om T-shirtar

Emelie,Madde,Amanda(EB) tjejsnack i Kaféet ;)




Nu kom Manuch, läraren, tillbaka och ska gå igenom Livet (överdel) som vi ska sy, så måste kila. I'll be back to update you, ciao!


Jessica Alba!

Världens vackraste kvinna?

Jessica Alba, Jessica Alba är hetast i Hollywood just nu!

Jessica Alba har fullt upp nu med inte mindre än fyra filmer under produktion. Jessica har verkligen haft flyt på senaste tiden och det syns verkligen på henne, hon strålar! =) Här ser vi superstjärnan Jessica på väg till en efterfest som filmteamet bakom hennes nya komedi Good Luck Chuck ordnat. Tänk om man ändå kunde få hänga med.. =O  ♥

GRATTIS

Gratulerar på 17årsdagen Wictor ;) Kraam!


"underdagarna"..

Ibland vaknar man upp och känner " det här är en ny start på livet, nu ska saker och ting förändras och allt ska bli så himla bra och lyckligt".. eller?.. Jag vaknar upp så ibland iallafall, och det är väldigt härligt - man känner att allt är toppen och man har inget att förlora..
Men det varar ju ungefär hela den dagen, sedan är man tillbaka i den där "normala fasen" när man inte riktigt orkar, tiden och dagarna lunkar förbi och man liksom bara hänger på. Men strunt samma. De speciella dagarna, när man ger sånna "små löften" känner man sig såå duktig, inte sant ;)? För jag menar tänk vad livet skulle leka om man verkligen uppfyllde allt? Du skulle må såå mycket bättre om du höll dig till att träna mer, inte småäta, sitta mindre vid datan, plugga mer, hitta på mer roliga saker att göra med vännerna, överraska pojkvännen, hjälpa till mer hemma, skaffa mer intressen, alltid föregå med gott exempel, ta hand om ditt hår,hud,händer,fötter, inte ha fördomar om människor, inte döma nån efter utseendet, vara dendär roliga personen, alltid vara positiv och glad, tänka innan du pratar, vara ordningsam och hålla reda på alla dina saker... Ja - allt det där och mycket mer måste du bli bättre på och uppfylla, för vet du ? Du DUGER INTE som du är just nu... eller?

Ja, eller hur ska man tolka dessa (..okej vi kallar dom :under-) -dagar? Du vaknar upp och känner undermedvetet " gud vad misslyckad jag är", men istället för att göra det till något negativt vänder vi på det och ser det positivt som i: "äntligen ska jag förändras till något bra"..

Kan det vara så att dessa underdagars uppkomst endast beror på att vi är osäkra och onöjda med oss själva? Eller varför skulle vi annars vakna upp och känna att man plötsligt måste leva mer sundare exempelvis?



Dagen efter ( behöver nödvändigtvis inte komma just en dag efter, lyckoruset kan hålla i lite längre=D ) känner iallafall jag mig lite mer nedstämd , så om min lilla teori skulle kunna stämma så känner jag nog så pågrund av att jag troligtvis redan "syndat" säkert ett flertal gånger( som brukar hända ungefär så fort jag går upp dagen efter)
..



Detta kanske bara är en sjuk och konstig teori som verkligen inte stämmer ? ...kanske inte .. ?


Hmm..

Kramar, från en fundersam Annapanna!


från tisdagen


Igår var det ju säsongsstart för mitt favoritprogram!




Jag har verkligen saknat Desperate Housewives, såå skönt att det är tillbaka, right?

 Och guuud min idol Eva Longoria, eller ehm ursäkta, Gabrielle Solis...

.. du är snyggare än nånsin =)

skolan.

 Just nu har vi våran "helvettes-vecka" i skolan, dvs inte karaktärsämnes vecka utan alla de vanliga, jobbiga ämnena , + att vi har mycket längre schema dessa veckor.

Då kan man sitta och drömma och titta på bilder från de roliga veckorna (ojämna veckor) på de roliga sakerna vi får göra då :-) ( har äntligen blivit vän med sladden till min mobil så nu går det mycket smidigare att lägga över bilderna till datorn =P)

Bilden kommer från textil och design tror jag, som vi har med min favoritlärare, underbara Christian Brandt.


Han gick förbi provdockan som jag hade trätt på min stoora t-shirt på och nålat lite här och var. Så stannade han och brast ut ; "Men gud anna, nästan ett färdigt plagg att skicka ut på catwalken, gud vad roligt! " sedan piffade han till sitt hår och gled vidare med sin härliga gungande gångstil.





Nästa bild är från fackteckingen som vi har med Manush på fredagar, jag älskar den lektionen! =)



Här fick vi en bild ( till vänster) som vi skulle rita av och träna på att rita i rätt propotioner.. till höger är mitt försök och jag tyckte det blev okej, för visst är dom lite lika iallafall? 8-)

ett par helger sen..

Här har vi mina söta små flickor från "kräft-kvällen" hos Emelie:)



Angelica göst upp, från vänster: Amanda(EB), Emelie, Denise och Madde :) Annapanna tar kortet

Fruk - frisk/sjuk?

Det skulle vara skönt att säga liksom : alla har vi väl sådana dagar när man varken vet om man är frisk eller sjuk ( Fast egentligen kan jag nog inte skriva så, för det känns som jag är rätt ensam om att känna detta..)- bara släpas fram med dagen. Man vill liksom låta bli att känna hur man mår men ändå tränger en jobbig, tyngande känsla fram som säger,"hörru bruttan, riktigt kry är du väl ändå inte..?"   Samtidigt värgar jag låta någon påstå att jag är sjuk, det låter aaaaledles för grovt! Herregud, lite hängig hit och o deppig dit ,( ..och okejdå, lite för varm, men bara lite..) är väl verkligen inte desamma som att vara sjuk?

Föresten så vill jag bara säga att jag är SJUK TRÖTT på att vara halvfrisk och halvsjuk hela tiden. Fan kan kroppen inte bara bestämma sig? Hallå, beslutsångesten - stanna hos psyket!, Låt inte de fyskiska komma åt dig, det klarar inte min kropp av!

RSS 2.0