"Jag känner mig som en bajs"

Dehär klippet tycker jag är roligt, med Kevins brytning.. Jag vet inte hur o varför  jag kom in på klippen på tv4.. De enda jag sett av idol är typ finalen.. Men tror jag gick in o skulle kolla deras tidigare låtar.. så hitta jag massa andra intervjuer o så.. Dehär är iallafall när Idolerna är på Kanarieörna.. Alice o Anna står o filmar nedanför en vattenrutschkana/bana (stavas?) och då kommer Kevin och Robin B ner.. Avslutet på rutschkanan (där kom de igen?) är som en stor rund grej som man åker flera varv i tills man åker ner och ut.. Kevin kommenterar med brytning "Det är som en toalettee"..



Du kan se klippet här--->  "Jag känner mig som en bajs" <----

Nu har jag provat torrschampot!

Föresten jag har ju provat torrschampot som jag köpte förut från Lee Stafford.

Det var faktiskt bra! Har ju aldrig provat torrschampoo innan så har inget o jämföra med.. Men det var väldigt lätt.. Man skakade flaskan, sprayade håret 15 cm från huvudet och sen så skakade man pulvret i håret så det kom överallt sen så eftersom jag är mörkhårig och pulvret är ljust, så kammade jag också lite så det skulle gå bort helt.
Håret kändes som nytvättat! Och volym fick det! Super ! Rekomenderar verkligen.

Inköp.

Föresten. Jag var ju i centrum imorse och inhandlade lite saker.. Dels peel-off masker,
Sen min älskade Björn Axén Styling gel. Den använder jag väldigt ofta när jag ska fixa med håret :) Sen är superbra och håret blir precis som man vill ha det! Plus att om man använder denhär längst in på håret så håller den håret glansigt hela tiden utan att det blir fett, man kan gå 3-4 dagar utan att det blir fett i hårbotten!


Men sen så köpte jag en sak som jag tänkt länge att jag ska köpa och prova.

Det här är Lee Stafford's torrschampoo! Man sprayar i håret och låter verka sen skakar man ur det.. Mycket bättre att använda när det krisar med håret istället för att tvätta det hela tiden. Jag försöker ju tvätta håret bara 2 ggr i veckan, för att det inte ska slita så mycket och bli fett så lätt. Så därför köpte jag dehär så man kan använda när håret ser förjävligt ut i sluttampen :P Hoppas det funkar bra! ska nog testa de i veckan :)

RSS 2.0