Snälla våren kom

Nu har alltså våren 2 veckor på sig att komma, för sen fyller jag år och då ska snön vara borta, och gärna ska man ha sett någon tussilago.. Som det ser ut idag så blir det ett hårt jobb på 2 veckor..

Iofs är vägarna för det mesta torra och solen skiner.. men det är fortfarande ett snötäcke på tomten och domdär jäkla minusgraderna finns ju där. Förhoppningsvis blir det lite varmare under dagen.

Idag är jag faktiskt ledig från praktiken igen. För idag ska jag på riskettan på gröndlunds. En kurs om Alkohol, trötthet osv.. Det börjar kl 13, så jag hade tänkt att jag ska upp o plugga lite teroi innan och sen sticka upp till centrum o käka lunch innan jag kommer tillbaka för att vara på kursen som håller på i 3,5 timme, suck!

Gillingebanan avklarad!

Jag känner mig faktiskt duktig. Jag känner mig duktig dels för att jag hann med ridningen idag äntligen.. men mest för att jag avklarat halkbanan på gillinge! Det var superroligt! Jag vill bara dit igen o köra mer, bromsa mer o sladda mer! Men det känns skönt att ha gjort det, känns som ett steg närmare körkort! Och på torsdag kommer jag ytterligare ett steg närmare, för då ska jag på Risk-ettan, alltså kursen som man måste gå om alkohol m.m. Sen är det bara att plugga plugga plugga och köra köra köra och sen klara proven! Gud så jag längtar!!




Imorgon så är det tillbaks till praktiken som gäller. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända imorgon, inväntar sms från bea om vilken tid vi börjar.. Det skulle vara skönt att sluta tidigt imorgon.. även om jag inte tror det kommer bli så, för jag anar att vi ska sitta o göra en pasta-klänning imorgon... (ja en klänning i pasta) .. och det kommer inte gå särskillt snabbt..


Nä men nu ska jag ner och duscha och äta för kommer precis från ridningen, som för övrigt inte gick så smärtfritt. Har blåsor på händerna av den elaka vilden. Men men, life is a bitch, sometimes!

Hörs hörni! ♥ Kram

18 dagar kvar till 18!

Snart fyller jag år! I år infaller det precis på påskafton.. Vet inte om jag gillar det eller inte.. Men så är fallet iallafall..
Jag har fått krav på mig att börja skriva önskelista.. Så jag kom på en del saker! Mamma titta:





en realistisk önskelista tycker jag :)

början på en bra tisdag

God morgon! nu har jag inte skrivit på ett tag.. anledningen varför behöver vi inte gå in på. Vi kör bara tycker ja!

Idag är det tisdag och jag är ledig från praktiken.

 Just det! Jag har ju praktik nu! Det kan jag berätta om.

Just nu praktiserar jag hos modedesignern Bea Szenfeld



Jag började för 2 veckor sen och första veckan fick vi vara med och plåta med Micael Bindefeld! Det var roligt! Han var kanske lite divig.. men ena dagen så bjöd han faktiskt på semlor!


Men som sagt. Idag ska jag iallafall vara ledig från praktiken.. för jag ska nämligen till Gillingebanan och göra riskutbildningen! Nu är mitt körkort på gång! Jag ska fixa det innan sommaren! Det är mitt mål!
Jag är lite nervös för idag.. tänk om jag inte klarar det ? Iofs så klarar nästan alla det.. men då vore det nästan typsikt ifall jag skulle faila på det..

Jaja det går nog bra!


Jag som hade köpstopp.

Jag lovade mig själv att inte shoppa så mycket nu till våren. Tills idag så gick det rätt bra, jag har nästan inte köpt något alls. Men efter skolan idag så åkte jag in till stan en snabbis.. på den snabbisen hann jag få med mig hem en fejk-skinnjacka, leggings en top och lite nitar.
Allt var från H&M utom nitarna som jag köpte på punk'd shop.

RSS 2.0