Läggdax började för länge sen.

Iallafall för mig, som hade bestämt mig för o sova tidigt idag. Vad hände? Just nu sitter jag här vid datorn, har kollat runt på alla sidor, läst alla bloggar och nu väntar jag bara på att något roligt att se ska ploppa upp rakt framför ögonen på mig. Fast jag har ingen lust att leta efter det. Så det kommer antagligen inte hända? Jag har bara lust att sova. Det skulle vara så himla skönt att sova. Jag vill faktiskt gå och lägga mig, det har jag velat länge nu. Bara att jag orkar inte gå ner för trappan, bortsta tänderna och gå på toa. Det är så svårt att gå o lägga sig nu när inte toan här uppe funkar nu. Man måste sitta och samla kraft jättelänge för att orka pallra sig ner för trappan o sen komma upp. Jag satt ett tag och försökte samla kraft till att orka gå, men ingen kraft kom. Sen kom jag på en annan taktik, vilket var att jag skulle dricka mycket vatten så jag blev kissnödig och blev tvungen att gå ner till toan. Men jag hade inget vatten på mitt rum, inom räckhåll från datastolen så den idéen sket sig totalt. Den taktik jag kör på just nu är att jag sitter här tills jag blir så uttråkad så jag måste här ifrån. Den börjar faktiskt funka. Det enda problemet är att jag blir uttråkad i samma takt som jag blir trött och det liksom jämnar ut varandra så tillslut sitter jag här, sjukt uttråkad och supertrött. Och till vilken nytta?


Herregud. Vilka problem jag har. Nästan värd att få gästa Oprah.
Vet ni? Nu tar jag tummen ur arslet och går banne mig o lägger mig!

Onsdag - Hemma.

Idag är jag hemma från skolan för att bli helt frisk från min dumma hosta. Idag när jag vakna upp så var jag svullen om ögonen, snorig och hostig.. Fick nog ett litet bakslag från ridningen igår.. kanske borde skippat den. Nu ska jag iallafall bli frisk för jag ska vara helt bra till idre på söndag!

En sak som är bra nu är att min praktik är fixad! Äntligen! inte en vecka för tidigt! Vecka 11-14 ska jag vara och praktisera hos Designern Bea Szenfeld, sen kommer påsklov och sen vecka 16-17 ska jag vara på en tygaffär =) Precis som jag ville ha det!

Sjuklingen.

Jag har haft feber mån och tis men gick ändå till skolan. Idag är jag ledig och idag har febern gått ner men nu har jag sån himla jobbig hosta som river och plågas så! Usch vill bara krypa ur mitt skinn. tyvärr är jag inte nåt sånt djur.

Idag är jag som sagt ledig och ligger i min säng, ska försöka plugga lite också. Försöker bli så frisk som möjligt så jag kan gå till skolan imorgon. Jag hatar att vara sjuk.

Så det var lite info om mig.


Fredag!

Matteprovet gick helt okej. Var ju sannolikhetslära, ganska lätt. nästan så man blev orolig på provet att det var för lätt.

Idag ska jag på 18årsfest. Min barndomskompis Mickis har fyllt 18 och ikväll ska hon ha en stor fest på Midgård. Först innan ska hon ha en liten tjejmiddag, senare kommer alla andra dit. Fast först skola! Idag har vi idrott, dans. Denna gång är det Iris som håller i lektionen, det blir Cha-cha. Förra gången var det ju lovisa som ledde Discodans!

jag fårse om jag hinner blogga något senare idag, slutar ganska sent och middagen börjar 6 så har lite bråttom då. Imorgon åker jag och familjen till Katrineholm över dagen, så då skriver jag på kvällen! Ha en trevlig fredag iallafall! Tjao.

Wish me luck, matteprov idag

Och jag hoppas det går bra, känner sådär inför det alltså... Men men.

Idag snöar det utanför mitt fönster. Fasen. Jag orkar inte gå i det. Känns som jag gått i fjällräven (inte dunjackan! har denna:  ) och tjockaste vantar o mössa länge nu. Och sen om jag har mössan till skolan så tar jag aldrig av mig den, för då ser ju håret helt sick ut. Jag vill ju vara fin i håret i skolan! Men det går inte. För ändå om jag inte tar mössa så förstörs håret ändå direkt när man kommer ut. Det är fukt och det är kallt, det är snö o regn. o blablablaa.. Vad det än är så förstörs alltid håret av någonting när det är vinter. Om det inte lägger sig platt av snön som tynger det, så reser dig halva håret och det blir typ ett krulligt lager ovanför själva håret som ser ut som jag vet inte vad. Fina frisyrer som håller hela dagen på vintern, finns det ens?! Tänk de som har 20 m till bussen, slipper gå ute i skiten o förstöra håret.. Vilka lyckostar!

Sen kom jag på en annan grej jag har när jag ska till skolan. Nästan varje dag, eller ofta iallafall, så ger jag mig ut försent så jag känner mig stressad till tåget. Då går jag så fort så man blir helt svettig när man kommer fram o ska hoppa på.. Hur kul är det o komma svettig till skolan? Fräscht! Detta problem har jag, och jag blir tokig på det! Varför kan jag inte bara gå 5 min tidigare så jag kan gå i vanlig takt till tåget på morgonen. När jag går ut o går här hemma så brukar jag ha underställ på mig. Och det är superbra! I min underställströja svettas jag aldrig. Och jag tycker faktiskt den är supersnygg, man skulle kunna ha den i skolan faktiskt! Fast det skulle jag ju aldrig ha. Jag skulle aldrig kunna komma i underställströja till skolan, precis samma som jag aldrig skulle ta på mig mjukisbyxor till skolan eller jobbet. Okej nu har jag iofs hade mjukisbyxor i skolan 2 gånger, men det var efter idrotten och jag orkade inte ta på mig jeansen.
Men man borde tillverka snygga toppar fast i underställsmaterial! Eller vadå man? jag kan ju tillverka själv!

Ledig onsdag.

Idag är vi lediga från skolan, och tur är det för då hinner jag plugga matte till imorgon då vi har prov! Igår var vi ju i romme, det var skitkul! Lite trist bara att det var blå himmel o sol hemma när vi hade mulet där. Men vi var glada att det inte var dimmigt iallafall som vi möttes av innan sala.

Idag har jag sjuk träningsverk i nacken eftersom man åker med huvudet vridet neråt i backen när man åker bräda. (Gud va onödig information det där var, varenda jäkel vet väl att man inte åker o kollar upp för backen ^o) hmm ) Och sen så har jag väldigt ont i rumpan för iris o jag krockade igår så jag ramla o slog i rumpan hårt .. Äh går väl över snart =)

Idag ska jag ju plugga plugga plugga matte, fast jag måste också ringa lite samtal och sen ikväll ska pappa o jag övningsköra för på fredag har jag körlektion o jag måste öva lite på hemläxan ;)



Denise och Lovisa i liften bakom oss :)

RSS 2.0