Oh mina älsklingar!

Jag måste iväg till skoaffären och köpa skor! För jag har förälskat mig. Kan inte släppa dom.
DS_235059_A.tifDS_235059_B.tif Titta på dessa skönheterna! 399;-
DS_235393_A.tifDS_235393_B.tif Underbara! 349;-
DS_234358_A.tifDS_234358_B.tif Åh finaa! 349;-

De översta paret måste jag verkligen ha! Och de andra.. fast de tredje också... Måste spara spara sen köpa köpa! *dreglar*

Små citroner gula

 För ett tag sen läste jag boken Små Citroner Gula och jag vill påstå att det är en härlig bok. Jag drömmer ibland att jag äger och driver en egen restaurang och när man läser denhär boken känns det som man är i branschen och det är superhärligt! Man får en inblick i hur det faktiskt är att jobba på en restaurang och hur man ser på kunderna. När jag går på restaurang tänker jag jämt på hur dom uppfattar mig men nu har jag kommit på att de bryr sig nog inte faktiskt utan man vill bara göra kunderna nöjda med mat och service.
Jag rekomenderar denna bok, FAST  jag gjorde misstaget i början med att börja på boken innan jag skulle gå o lägga mig och hann läsa några sidor och vart på så dåligt humör, man blir arg i början! (Men jag lovar den är härlig haha) Read it!

Chao.

Miniral make-up

image161
Igår så köpte jag äntligen detta miniral kroppsglitter som jag gått och suktat efter ett bra tag. Jag vet inte hur många gånger jag gått och flingrat på det, pudrat lite med testet på handen och dagdrömt om det. Men jag har många gånger tvekat för att jag tyckt att det kostat för mycket, 185;- st, alltså 370 kr ihop. Men nu så hade jag precis fått pengar så jag passade på att köpa det direkt så det inte skulle hinna bli så stort hål i plånkan. Nu är det mitt iallafall, och jag ångrar inte en sekund att jag köpte det .Det ska pryda mina ben och min solkyssta kropp i sommar;) hoho.

Något som gjort att jag ännu mer viljat köpa det är att det är miniralsmink. Jag har helt fastnar för miniralsmink och tror att jag ska köpa det där L'oreal True Match miniral, någon som vet om det är bra?

Sytt Oversizelinne

Härom dagen så kände jag mig sådär halvinspererande, jag ville skapa något men dt fick inte ta så lång tid. Så jag fixade ihop ett oversizelinne och målade på det med mina textilfärgen=) Eller ja, skrev.
image160

Det blev " Will man so can man" och jag kom på att ett sånt motto är en stor det av mitt livsmotto. Om jag vill något så ger jag mig fan på att fixa det också! Man ska tro på sigsjälv.


Jag måste försöka sy vidare på mitt projekt som jag började på för ett tag sen så jag kan visa upp det i bloggen, måste bara vakna upp på rätt humör och ha tid (jag menar ta mig tid). Vi hörs hörni :-)

Värme

Gud va skönt att det börjar bli lite varmt ute nu. Så härligt när uteserveringarna blir proppfulla med människor som vill njuta av solen och vårvärmen. Man förundras över hur mycket människor det finns alltså! På sommaren kommer alla fram, som om de varit i ide hela vinterhalvåret, så vips kryper alla ut ur sina hålor. Synd att det är så himla svårt att få någon plats på dedär uteserveringarna. Men då får man fixa en egen matplats ute :)

image159
Essie, Lovisa, Emelie, Evelina och Therese på lunchrasten utanför skolan.


Grattis till Jessica Alba

Idag fyller min idol Jessica Alba 27 år! (1981-04-28) Massa Grattis till henne!

Jessica Alba, Jessica Alba ska få en dotter!

Ännu en fin dag

Hej. Kan det någonsin bli uttjatat? "Ännu in soolig, häärlig dag!" Nä jag tror inte det. Synd bara att jag inte kommer vara ute och njuta av det fina vädret så mycket..

Ska till skolan snart, tar nog tvärbanan vid årstaberg istället idag för det verkar va såna förseningar i gröna linjen så åker en annan väg=) Slutar halv 3 och då ska jag bege mig till Skanstull och möta brorsan, för vi ska faktiskt spela Badminton idag! =) Ska bli roligt.

Och sen ikväll är mamma och pappa borta och jag vet inte vad jag ska laga för mat ikväll till syrran o mig, hmm får tänka på det. Och, ska gå om en kvart och här sitter jag i  en stor tröja och trosor och har inte ens packat träningskläder.. Bråttom!, Hörs =)

Tandläkarskräck

Ännu en dag med underbart väder. Jag vaknade upp runt halv 8, tittade lite på tv med frukost på sängen (tyvärr fick jag gå upp och göra den själv..) Mjölk och Special K flingor , mums =) Sen så fixade jag lite i rummet, tog på mig kläder och begav mig ut på promenad.. idag jag jag runt i området som jag annars inte brukar. solen värmde och det blev en helt underbar och härlig promenad på nästan en timma.
Sen åkte jag till skolan och hade textildesign och mode, vi sydde lite och sen var det dax att sluta haha!

Efter skolan, hämtade pappa upp mig och vi åkte till tandläkaren. Jag vet det är tragiskt. jag är 17 år och vågar inte gå till tandläkaren själv, bjää =O Vi kom dit ganska tidigt och jag fick faktiskt gå in 20 minuter innan min tid egentligen var ! =O Credit till tandvården!. Tänderna var väldit fina sa tandläkaren.. MEN... ojojoj MEN, jag hade ett litet hål....! Åååh ett hål! Herregud jag har aldrig haft ett hål i hela mitt liv och jag ville inte ha något, jag hatar att gå till tandläkaren. Sen kunde dom inte laga de fjuttiga hålet då så jag fick en ny tid om en månad (!?) för att laga... dåligt dåligt..

Snart ska jag iväg o träna, ska bli kul att röra på sig ! =)

Vi hörs senare ! =)

tisdag morgon

Hej! Sitter i skolan, slutar snart, göött.
Vi ska till sundbyberg och köpa tyg när vi slutat, sen ska jag hem o kanske börja syy, är på inpserationshumör.

Ikväll är det ridning, ska bli kul. speciellt för att det är så fint väder, då blir det varmt och man slipper rida frysandes.
 
Nu måste jag tyvärr avsluta och packa ihop, hörs ikväll! :)
/A

Mitt på dagen.

Sitter i skolan nu. Tog en timmes promenad innan jag gjorde iordning mig och åkte. Superskönt!

Jag slutar om en timma, då ska jag nog en sväng förbi i city och köpa lite smått och gott innan jag ska hem och till träningen ikväll.

Hmm det börjar komma moln ute... det gillar vi inte, hmpf!

Monday

Ååh titta det är sol igeen! Härligt.
Vaknade för en stund sen, sitter och tittar på The Voice TV som vanligt.. Hmm Tänkte gå ut och gå innan frukost med ville se klart på Tvn så går nog efter 9. Idag börjar jag kl 13, så går jag bara två timmar, kort dag idag ;)

Ååh  vad jag är sugen på Ceasasallad! , Pappa och jag åt det i lördags, det var supergott!
image158

Ikväll ska jag träna igen, jag längtar! Älskar måndagsträningen.

Hörs sen =)

Lördag

Ibland (ganska sällan nu förtiden) så vaknar jag upp och är på ett väldigt inpsererande humör, det kliar i fingrarna för att jag vill börja skapa någonting, sy, vara kreativ.. Idag var en sådan dag, och tur att jag hade börjat sen förut att klippa ut bitar till ett plagg, så jag kunde fortsätta idag, kändes som jag hade kommit jättelångt fast jag bara hållt på ett tag. Jaja. Imorgon måste jag till tygaffären och inhanlda dragkejda och vlisselin, så jag kan fulborda min kreation då, hah! Jag tänker inte säga ännu vad det sla bli, det får ni se :)

Igår var jag med Fanny o Daisy på promenix, jätteskönt och gå.. och skratta =)!

Imorse när jag gick upp, runt 8 (för skulle iväg på spinning) så gick jag o hämtade tidningen och tittade på baksidan, värdet. Gud va jag blev glad när det stog en Stooor gul sol och +15 några dagar framåt. Härligt att våren är här på riktigt nu! Men efter att jag kom hem från spinningen så smög sig flera moln fram.. Det kom bara fler och fler och nu sitter jag här o tittar på den igenmulna himlen. Urk. Det är iofs ljust, men jag vill ha mitt solsken.
Imorgon komemr det, ellehur? Vi får hoppas det.

Fika på G.. Hmm är inge hungrig. tjo:)

Sen tisdag

Har duschat, ätit och sett på ett avsnitt av DH. Ridningen gick okej. Hästen var sämst men jag var duktig. Så var det. Punkt slut.

Sitter här o tittar på nya avsnittet av DH, spännande, har längtat så efter nya säsongen.

Imorgon är det sjukan, igen. Blä.. Tid klockan 9 imorgon och nu ska de pumpa in kortisonet lite snabbare så förhoppningsvis blir jag bara där typ 3 timmar.. hoppas det går bra. Jag hatar intravinöst. Hatar.. Det känns så hemskt att man bokstavlingen pumpar in medicin, och sen så får man så himla äcklig smak i munnen, känns som man suger på en prednisolontablett ( hemsk smak!) under hela tiden. Tacka vetja tuggummi!
Det som är skönt imorgon är att jag slipper åka hem själv  , yr, skakandes och vinglande efter behandlingen. Mamma är nämligen ledig heladagen för hon ska till optikern på eftermiddagen, så hon åker med mig =)

Imorgon har vi studiedag i skolan, så jag behöver inte ta ledigt för sjukan, och på torsdag är vi som vanligt lediga =) (förlåt marcus, bara "lektionsfria" mena jag) men tyvärr har de lagt in ett nationells prov i engelska så vi måste dit 08:30 . urk


åh nu börjar det igen! DH alltså. see ya/A

Nya skor =)

image157

Hej hopp! Jag har varit o köpt nya pjucks! Grejen är att jag går runt i 2 år gamla dojjor från Skopunkten som är helt trasiga vid trampdynan så jag blir blöt varje gång jag går ut och det är lite fuktigt. Det är inte så väldans roligt ska jag tala om. Mamma insåg också (som tur va för mig) att jag behövde nya skor, så hon bidrog med 700 spänn till ett par nya, så idag investera jag ett par. Vad tycks? Jag har fastnat för lite gulddetaljer, jag har ett par ganska tunna vita skor med guldspännen på, helläckra! Kul att jag hittade svarta med guld denna gång, hih;-)

Oj hoppsansa vad klockan vart mycket! Måste hoppa i ridbrallorna o dra mig iväg till stallet! Ridning ikväll. Hmm ska bli roligt faktiskt,.. I alla fall att träffa er igen :) (inte hästarna då)

i fredags

image153

Vi hade Fackteckning i fredags.. Ganska långtråkigt , men då är det tur att det finns några små hjärtan som lättar upp stämningen;) Alltså hittar man en päls, måste man ju skojja till det ..?! :)

 Emelie  Evelina

Födelsedag

Fyllde ju år i fredags, vill bara säga tack för alla som grattade mig och för alla fina presenter jag fick <3 !

image151 Lite presenter från familjen ! =)
 Blommor från Iris, thäänx ;)

Hade en jättetrevlig födelsedag. Jag längtar till nästa år haha

Idrott

Var bara tvungen att lägga in denhär bilden! Haha Emelie och jag. Gympalektion: Dator....Cola?
image150

Inte hälsa!

Var inne på Stylesearch nyss och tittade runt. Kom in på massa länkar om hälsa. Där var det frågor och svar från medlemmar om hur man äter för att gå ner i vikt snabbt, blir smal till sommaren eller hård bantning som funkar.
Det gör mig lite arg. Det är inte hälsa? Vafan gör det under ämnet hälsa:O Om det är något så är det ohälsa! Sånt är inte bra för kroppen och det borde folk veta om ?

Synd att det är så himla många som vill gå ner i vikt och bara förändra hur de ser ut... Det är inte fel på kroppen det är fel i huvudet.

Stack bara in en liten åsikt i dagens stora tonårsproblem. Vi hörs snart. Kram / a =)

Måndag mitt på dagen.

Kort skoldag!

Nu sitter jag i skolan. Vi började 13 och vi kommer sluta kl15. 2 timmar skola... Väldigt frustrerande för mig som har 1 timmes resa till skolan. Alltså åker jag lika länge som jag är i skolan, hmpf! grr

Efter skolan ska jag till sickla en snabbis innan jag åker hem . Sen ikväll ska jag träna. Åh vad jag längtar! Jag älskar verkligen passet på måndagar!

Imorgon går jag bara 2 timmar också. (varför flyttar dom inte lektionerna till samma dag så man kan vara ledig en dag !?) Fast då går vi på morgonen istället och slutar vid lunch.. Mycket skönare :)

Hmm sitter och tittar ut genom fönstret från skolan. Det är fortfarande mulet, men det har börjat torka upp ute..
Jag längtar ut. Vill sluta. Nu

Ansiktsmask

Föresten så provade jag Skinvitals ansiktsmask idag. Liksom som en våtservett i ansikts-masks-form.
image149
Den var faktiskt jättebra och det är SÅ skönt att slippa klibbeliklabb med smörja o lera som fastnar o smetar av sig överallt! Det finns olika sorter till olika hudtyper. Finns att köpa på t ex H&M =) Rekomenderar!

Min eftermiddag

Har precis ätit middag. Det blev röspätta och potatis för mig, lax för de andra. Mums så gott!
Promenaden idag var superskön, fast den gick så himla fort även fast jag var ute en timma! När jag kom hem så var mamma ute och plockade kvistar som blåst ner på tomten, då tog ja fram krattan och började räffsa löv på gräsmattan.. Gud så jobbigt det var! Räffsade en sida av tomten, den är för övrigt väldigt fin nu ;), och sen var jag helt slut! Mina arm,mag och ryggmuskler är helt ömma! Haha. Jaja, jag förstår nu varför trädgårdsarbete inte är längst ner på "förbrännar-listan" .

När jag tittade i tidningen så vart jag SÅ beskiven när jag läste att det inte var Wallander ikväll.. Även fast jag inte tycker det är speciellt bra så ska det ändå vara det på söndagar. Det eller Beck! (Beck är föresten superbra!) Man ska sitta där i stora soffan med familjen o julia o pappa ska sitta o äta popcorn som luktar så gott . Bara vara liksom. Istället så skulle det gå någon Amerikans thriller, och det har jag inte alls lust att se på! Dumma 4an.
Men! då tittade jag vad som skulle komma på de andra kanalerna och det stog till min stora förvåning att Kustbevakarna (wiie!=D) skulle komma på Kanal5. Det brukar annars sändas på torsdagar och alla i familjen sitter jämt bänkade framför tvn. Men tydligen kommer det idag istället. Trevligt trevligt! :-)

bikini

Klicka här för en större bild på Summer Bikini setKlicka här för en större bild på KeaKlicka här för en större bild på Pin Up Star Bottom
Härliga bikinis! Älskar märket Vitamin-A . Nelly.se har massor med fina badkläder, kanske blir där man införskaffar årets:)? Fast då måste man vara mer säker på storleken när man inte kan prova innan, bah. Sitter o dreglar över dessa små tygbitar, haha

mätt som en plätt

Hej, sitter här på sängen och tittar runt lite. OJ vad många roliga bloggar det finns =D Man blir helt fast!

Jag bakade schackrutor tidigare, som familjen sitter o gottar i sig nu till fika, kul att dom vart goda då ! Själv så är jag inte så hungrig. Faktum är att det känns som jag ätit en häst och inte kommer bli hungrig på år =O
Till frukost åt jag mjölk och special K och till lunch lite havregrynsgröt med sylt. Så värst så mycket är det inte.. Hm

Jag trycker väl i mig nån liten frukt, sen ska jag på promenad. Långpromenix med mig själv, härligt! Det blir jag och Ipoden. Vilken tur att musiken o jag älskar varandra ;) Chao!

Smoothie

Jag älskar Smoothie! Min favorit är Hallon smoothie, som jag brukar göra på morgonen till frukost med en knäckemacka till. Supergott! Smoothie är ganska mättande och superbra som mellanmål!
Du kan mixa ihop din egna favorit, man kan ha i de mesta av frukt o bär =)

Min favorit består endast av
Viktväktaryoghurt vanlij ( En lightvariant av vaniljyoghurt är godast, då inte vanlijsmaken är så HIMLA mäktig)
En banan
Hallon

Smaken är som baken, hur mycket man vill ha av varje ingediens, det är bara att prova sig fram =) Men om man inte är så experimenterar-sugen så har jag några smoothie recept åt dig :)

Portioner: 1 person

Hallonsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta hallon 

Blåbärsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta blåbär

Fruktsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 kiwi, persika eller mango (skalade och utan kärna)
 

Gör så här
1. Lägg yoghurt, skalad banan och bär eller frukt i en mixer. Mixa till en slät smoothie. Servera genast.

Smoothie med banan, frukt och bär

Smaklig smoothie ;) /A


Hårfria ben till sommaren?

Här kommer lite olika alternativ till lena sommarben ! =D


Rakning
Många tror att håret blir tjockare av rakning, det stämmer inte
utan det kan bara kännas lite vassare i och med att det är avskuret.
När du ska raka dig är det bra att använda en rakhyvel med flera
blad och en rakgel som gör rakningen smidig samt återfuktar huden.
Du kan raka hela kroppen man var varsam vid knän och
anklar så att du inte skär dig.




Vaxning

Är den metod som ger det mest hållbara resultatet pga.
att du rycker bort hårstrået från roten. Håret bör vara
ungefär en halv centimeter så att vaxet fäster. Det kan
dock göra lite ont när du drar bort vaxet och huden kan
bli lite röd, så ett tips är att göra det på kvällen innan du
går och lägger dig.
Det finns olika typer av vaxningsprodukter att använda
för olika delar av kroppen.
De flesta värmer du i mikrougnen eller i vattenbad,
applicerar på huden för att sedan dra bort med eller
utan remsor. Kontrollera värmen så att vaxet inte är för
varmt. Vaxning öppnar hudens porer så använd därför
inte någon produkt med alkohol eller parfym inom två
timmar efter vaxningen. Läs bruksanvisningen noga
innan du sätter igång.




Creme & Gel

Använder du t ex. en hårborttagningscreme så växer
hårstrået ut med ett naturligt avslut som gör att hårstrået
känns mjukare. Du applicerar cremen eller gelén på
huden och låter den verka enligt anvisningar på
förpackningen, du tar sedan bort formulan med en
spatel. Cremen/Gelén löser upp keratinet i hårstrået
och håren ramlar av. Cremen ger en jämn, smärtfri
och mjuk hårborttagning och lämnar huden slät och fin.



Bra att veta!

När du vaxar eller plockar så tar du bort håret från roten och det tar några veckor innan det växer ut igen. När du rakar dig så skärs hårstrået av precis vid huden och det växer ganska snabbt upp och blir taggigt igen.


Visste du att:
Helt hårfria ytor på kroppen är bara handflatorna, fotsulorna och läpparna=)


Sommarlängten

Idag längtar jag sååå mycket till sommaren. Kanske lite somriga inlägg ploppar upp, vem vet! :)

Nicole Richie ska gifta sig

Beyonce, Jay-Z, Joel Madden, Nicole Richie, Nicole Richie och Joel Madden gifter sig i sommar!
Det har gått rykten om att ett giftermål närmar sig mellan Nicole och Joel och nyligen berättade en nära vän till paret för OK!Magazine att bröllopet kommer att hållas redan i sommar! Vad glad man blir! =D

Sötaste BHn =)

image145


I helgen köpte jag en supersöt BH på Triumph. Har en likadan fast vit, och älskar den så mycket så va tvungen att köpa en svart också!, En supersöt spetsbh med tunnt tyg, passar jättebra till ett linne med smala band så spetsen syns på axelbanden! Blir din för 399kr =)

finally

Jahap, ingen förändring än. Men men, man kan blogga iallafall!
Sitter i skolan, vi ska börja nu. Det är rätt okej dag idag, men håltimme och det hatar jag !=P oups nu måstevi gå in, hörs snart!

RSS 2.0