Sköna Onsdag

Idag mår jag ganska bra faktiskt .. Dagen har flytit på bra och jag älskar ONSDAGAR OJÄMNA veckor i skolan, för då går vi bara 3h på eftermiddagen ;)

Jag börjar tycka om skolan väldigt mycket och varje dag kommer nya positiva saker upp. Nu struntar jag helt i att det faktiskt tar en hel timma att åka, eftersom det är så roligt att vara där =D Lärarna som vi träffat än så länge är underbara och jag måste bara märka ut Christian Brandt, som undervisar i textildesign och mode. Han är så himla rar och gullig(man ler så fort man ser honom, o hans personlighet är helskön!), det ska bli veeeery fun att ha honom som lärare!

Idag var jag o hälsade på Rudanskolan(min gamla skola, 6-9an) för typ tredje-fjärde gången denna termin redan;) Haha Jag kan verkligen inte släppa min gamla skola och mina lärare. Din lilla tönt Anna! =D

Senare på kvällen så var pappa o jag ute o övningskörde lite grann.. drog iväg till skogås och sen o handla.. Jag börjar på kläm på körningen nu asså, ni behöver inte va så nervösa för mig i trafiken nu, alla andra bilar!!

Hmm å titta klockan är bara halv 10.. Kanske man ska avsluta lite snyggt nu o krypa ner i sängen och för en gångs skull somna .:"i tid.."
Njäää fårse hur det blir me sen saken. Iallafall, GODNATT!

Sådär bra - men ändå inte?

Istället för att ursäkta och förklara mig om varför jag inte skrivit på vääldigt länge (det är nog nämligen så att ingen bryr sig om det ändå så wtf) - så börjar jag bara helt enkelt om lite?

Höstterminen har precis börjat och liksom de flesta 91orna har jag också börjat 1an ..
Designgymnasiet, Marcusplatsen 5a ,Sickla
Det är en skola som bara handlar om Design fast i två inriktingar, Industri och Textil. Och ni som känner mig vet självklart vilken inriktning jag valt eftersom jag ääälskar att sy ;-)

Nu tappa jag lusten helt att skriva.. kanske återkommer sen ;:P

RSS 2.0