Låten!

Jag älskar verkligen Michael Jackson, han är hur grym som helst! Hittade en bra låt med honom på youtube.
Working day and night heter den =) smaka på den, supernice! :)

Dom har ändrat flytten..



"Blogg.se byter bloggplattform
Uppdaterad lördag klockan 03:15: Än en gång flyttar vi fram den faktiska flytten - vi vill testa ytterligare innan vi flyttar över och väljer därför att flytta fram flytten cirka 20 timmar. Vi planerar att köra igång sent på lördagskvällen. "

so you know :)

Final.

Ja, ikväll är det ju final av Let's Dance. Det står mellan Tony & Annika och Tina & Tobias. Så, vem vinner?
Blir det en racerförare eller en kock som tar hem segern.. ? We'll see.
Jag ska iallafall bänka mig framför tv:n med mina snickers som jag bakade igår (mums!) ... Haha jag tar iallafall fram dom, fårse om jag orkar äta nåt, för jag är verkligen PROPPMÄTT sen alla popcornen på bion :P
image144

Kommer du rösta? På vemdå?=)

27 dresses, rekomenderad!

Hej! Idag var jag och Alex o såg 27 Dresses på premiärdagen=) Jag måste bara säga att det var superbra!, Lite romantisk med också rolig så man faktiskt skrattade högt! Favoritdelen är när de kört ner bilen i backen och går till någon avlägsen bar, blir fulla och börjar sjunga till med i en låt som spelas. Helt galna :)

Katherine Heigl Spelar huvudrollen och hon gör det superbra! Hon kan vara spela så omedvetet rolig och hon får alla att skratta.
27 dresses
27 Dresses

Jane, en romantisk och fullständigt osjälvisk ung kvinna - en kvinna som ständigt ställer upp som brudtärna på sina vänners bröllop utan att någonsin närma sig sitt eget "lyckliga i alla sina dagar - slut". Men då Janes chef - som Jane är hemligt förälskad i - blir kär i hennes lillasyster Tess är måttet rågat och Jane börjar ifrågasätta sitt sätt att leva.

Mina Halk-Och-Glas-Krossar-Skor!

Jag har ett par skor som har mig som fiende. Det är jag som är deras fiende och inte tvärt om, för jag har faktiskt ingenting emot dom utan de är dom som ska förstöra för mig !=P

Mina halk-och-glas-krossar-skor!


Det är ett par såna här låga skinnstövlar. Ni vet, såna som nästan alla har, köptes förra året ibörjan på hösten ungefär.. Det är nämligen så att varje gång jag har dom så halkar dom med mig!, Även fast jag går helt normalt på ställen det inte ens är halt på. Ibland vurpar jag, inte så ofta, det händer mest såna gånger det är något speciellt.. Exempelvis när jag ska gå ner för backen brevid vägen så jag hinner me busen till skolan, eller när jag ska skynda mig till tåget så jag hinner till jobbet i tid.. Såna tillfällen, då passar det!

När det är snö ute, då passar de på att samla på sig en stor snöboll framför den lilla klacken, så det ska bli extra halkigt och vingligt att gå. och när det inte är snö ute, då låter det som att jag går och krossar glas hela tiden! Det Knastrar så högt att man tror att jag väger 100 ton och mosar alla stenar under mig, haha! Alla omkring tittar konstigt på mig. Så fort jag råkar gå på minsta lilla krus så låter det som jag har sönder något glas ! Ibland räcker de med dehär små sandkornen inomhus på centralen till exempel! Haha...

Ni kanske tycker jag är konstig som fortsätter använda dessa skor, men jag glömmer jämt deras förbannelse när jag väljer att sätta på mig dem, det är först när det är försent att byta som jag kommer på det! Och jag vill inte ta dem ur garderoben, då saknar dom deras andra sko-polare...


klädkod i skolan?..

Oj vad tiden gått fort! slutar om mindre än 1½ timma, woho! Då blir de fort hem, byta om o sen dra iväg till stallet för idag ere ridning =)

Haha, måste bara säga att det känns avslappnare här på jobbet, med kläder,  även fast vissa har dräkter och kostymer, så känns kläderna inte lika big deal här.. Eller... modet iallafall.. I skolan så slår jag vad om att många tänker igenom NOGA vad de ska ha på sig under dagen, särskilt från ett mode-perspektiv. och många får mer eller mindre panik när de intehar tillräckligt fina- eller modeinspererade plagg på sig... Varför är det så, elever har tillräckligt stor press med alla studier i skolan, ska de lägga ner häften av energin på att bestämma vad för kläder det ska ha på sig?... Det kan vara ett helt projekt! bah..
Är det en sån big deal hur man ser ut idag?... Måste man se ut som om man ska på fest varje dag och måste man sträva eftet att alltid va snyggast? Gud vad skönt det skulle vara om det var lite mer avslappnad "kläd-stämning" i skolan! Till exempel så vet jag många skolor där det inte skulle vara undermedvetet-acceptabelt att bära mjukisbyxor eller mjukisdress i skolan en vanlig dag.. Ganska synd...
eller vad tycker ni?...


Från jobbet

Jag skojar inte, jag va uppe vid 5 imorse! Nu sitter jag på jobbet och omplacerar fakturor så fingrarna bränner. åh!
Känns som detta kommer blir 2 låånga dagar. Och sen måste jag hinna med att plugga, skriva två tal och ett arbete om en internationell konflikt.. Nån som har något tips om någon =)?

Detta blir ett ganska tråkigt inlägg för jag har bara nån minut på mig innan jag måste jobba igen.. Vi hörs senare, på lunchen blir det nog ;)!

Föresten! Lyckades piffa till youtube videon me en snygg ram;) nice, huh? =P

när blogg krånglar


Hatar inte ni också när blogg.se krånglar? När det inte går att logga in eller det tar tusen år att ladda upp ett inlägg.. Det gör en så frustrerad , oh va arg man kan bli ! haha =P

Det är ganska ofta det krånglar .. varför gör det de?..

(bara så ni vet krånglade det nu när jag skulle lägga upp detta inlägg, blev liksom utloggad när man försökte publicera,, åh:P nu ska vi se... 4e försöket..)


Hej mitt vinterland

image143

Titta vad mysigt det är utanför mig nu på kvällen! Det är massor med snö!

Sitter och tittar på Wallander med familjen o har precis tagit ut ostkaka ur ugnen som de sitter o smaskar på =)
Imorgon ska jag jobba, och på onsdag med.. Skönt o dra in lite pengar faktiskt. Fast tungt att gå upp tidigt!

Nä men nu måste jag koncentrera mig på filmen, missar för mycket !=P See ya, /A

Gud så bortskämd!



Se när världens mest bortskämda tjej börjar gråta när hennes födelsedagspresent, en Saab Cabriolet, har fel färg.

omg...

Hur kan det vara så?

Jag har nyligen varit och tränat. Tränat de passet jag alltid tränar. Skillnaden denna gång var att efter stationsdelen så hamnade jag på den delen när man ser sig själv i spegeln mellan de andra som gympar mitt emot. Jag körde på som vanligt, med andra ord, kämpar ganska mycket. Väldigt många orkar inte ta ut rörelserna helt och slarvar lite, då tror jag att alla ser och göra likadant och att jag själv gör så för att de andra inte orkar.. Men idag när jag såg migsjälv i spegeln och märkte att jag tog upp benen så mycket, sträckte ut så mycket och böjde ner så mycket som man egentligen ska, så började jag tänka; men gud hur orkar jag ?! (Varning, TÄNK INTE SÅ!) och när jag väl börjat fundera på det så börjar jag spekulera att jag kanske faktiskt inte orkar det, det är bara som jag tror ?... OCH, bara för det, så började jag känna mig trött och trodde inte att jag skulle orka mer, (även fast jag alltid gjort så och ändå alltid orkat.. ?) . Jag var lite tröttare än vanligt när passet slutade.. GUD vad psyket påverkar en! Inställningen, att tro på sig själv..!

Nä... nästa gång blir de inget spegeltittande för mig, bah!

shoes

Converse All Star ShoeI want this! Låga vita converse, ett måste . så är det bara =O
Elastic Front Peep Toe Platform ShoeASOS Leather Brooch Peep Toe ShoeBroidery Anglaise Cross Front Wedge SandalPinko Tie Wooden SandalL.A.M.B Tie Front Sandal
skogalen! å =)

sandaler!

Något som jag ska införskaffa till sommaren är platta sandaler! Troligtvis ett par beigea gladiatorsandaler, men kanske några andra också !

Här e några sötingar  =)

All Saints Flat Ring Gladiator Sandal
All Saints Flat Ring Gladiator Sandal £40.00 från ASOS
ASOS Leather Studded Front Panel Flat Sandals in the style of Sienna Miller
 ASOS Leather Studded Front Panel Flat Sandals  £25.00 från ASOS
Shofolk T-Bar Pleated Sandal
 Shofolk T-Bar Pleated Sandal £130.00 från ASOS


Frisk o pigg ;)

Åh! Idag mår jag mycet bättre =D Faktiskt så pigg att mamma o jag ska iväg o träna ikväll ;) Svettades ganska mycket inatt så nu mår jag muuuch better !

Det bara snöar o snöar o snöar ute, rena vinterlandet nu!. Faktiskt, här i området är jag bor, så ser det ut som ett sagoland på vintern, när trädens snötäckta grenar böjer sig över vägen som en tunnel nästan, supermysigt!
Jag tror pappa, dennis ojulia ska ut o åka pulka sen faktiskt, haha!


Oj vad konstigt! Ni ser dendär bilden..? Det ser nästan ut som det är uppehåll..hmm.. men jag lovar, det snöar sjukt mycket haha!

Today's flower

Dagens blomma går till
image136
Pappa! Dels för att han pushar mig till o ta tag i saker OCH för att han fixar min andra dator så den blir användbar ;) hehe


Min dator har bara blivit segare och segare det senaste halvåret (mitt eget fel =P) så nu ska vi formatera om den, finally! Kanske lägger över lite gamla bilder till denna dator , och isf kan jag lägga upp lite skoj här =D


Påskaftonsmorgon

God morgon! Har precis ätit frukost, ska slumra lite till innan jag går upp och åker till F&S. Ska nämnligen på spinning såhär på påskaftonsförmiddagen ;) haha. SÅ man äter godis me gott samvete, haha !

Idag är det -5 grader ute, brr! Fast det är endå sol.. Jag hoppas det slår om jätte fort och lagom till min födelsedag (11 april ;P ) så är det vår o varmt o sol ! Men men, tokiga väder.. hmm... årstid..

Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa christopher =) men nu ska ja krypa ner isängen lite, bye!

Vad man kan göra med photoshop


Detta är ju bara för sjukt.

innan middagen

Tjenis, Pe... ja=)

Nu sitter jag här i min sjukt låga datastol (vet inte varför jag inte bara höjer upp den) för jag har ställt min bärbara på skrivbordet. Väntar påatt syrran o barnen ska komma, ska bli roligt att träffa dom =) Vi ska straxt äta , blir nåt gott tror jag, heh det luktar gott från köket iallafall !

image135

Oj såg precis att mina naglar såg för gräsliga ut, nagellacket har växt ut långt =O. Mina naglar växer så himla fort, haha speciellt nu när ja har kosttillskott . Ska se till o snygga till dem nu, hörs sen. =) /A

Chokladsnitt

Jag har precis bakat Chokladsnitt och guud va gott det luktar !
image132
Chokladsnitt
Ingredienser:

200 g margarin
2 dl socker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
2 msk vatten
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
äggula (vispad)
pärlsocker eller hackad sötmandel

Gör såhär:
Sätt på ugnen och rör rumsvarmt fett och socker poröst. Rör ner kakao, vaniljsocker, äggula och vatten. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret och arbeta ihop till en deg. Rulla 4 längder och lägg dem på en plåt, smord eller
med bakplåtspapper. Pensla med äggvita, strö på pärlsocker eller hackad mandel. Grädda mitt i ugnen ca 10 min på 200 grader.
Skär längderna i sneda bitar, ca 2 cm breda medan de är varma.

image133image134

Det som är farligt med chokladsnitt är att man aldrig får nog när man väl tagit en. Jag kan äta hundra stycken ( och ja, jag får ont i magen men det str


natti

Godnatt hörni =) Sweet dreams


Eva L-P fyllde år

Eva blev 33år den 15 mars, Grattis i efterskott =)
America Ferrera, Eva Longoria, Marcia Cross, Mario Lopez, Sheryl Crow, Eva Longoria firar sin födelsedag utan Tony Parker!
I denhär söta klänningen firade Eva Longoria Parker sin födelsedag, på hennes egna restaurang med vännerna. Konstigt nog syntes inte henne man Tony Parker till där?

Fashionicon

, Joel Madden, Mischa Barton, Nicole Richie, Joel Madden, Mischa Barton, Nicole Richie, Joel Madden, Mischa Barton, Nicole Richie
Jag älskar verkligen Nicole Richie's stil. Love her!
Hon klär sig alltid snyggt och trendigt och det är många tjejer som har henne som idol. Synd bara att hon var ett typsikt exempel på dagens hemska size-zero ideal. Men nu har det blivit lite mer av nicole (bokstavligt) nu när hon är nybliven mamma , och det är ju trevligt =)

Påskkärringar

Åh nu råkade jag på ett helt gäng påskkärringar som knackade på.. Barnen här i området ruinerar oss på godis! :P


Har redan tagit hand om påskisar idag, plingklockan går i ett! puh!

På tunnelbanan


Redan på bussen från skolan fnittras och skrattas det en del, men när vi kommer på tunnelbanan, då asflabbar vi. Ooch vi kan inte sluta!
Olyckligtvis kom vi på längst bak när vi egentligen ska vara längst fram. Så vi får gå igenom hela tåget, byta till en vagn längre fram vid varje station.. och skrattar.. och skrattar o skrattar, hela tiden! =p
Vi tre. Jessica, jag och Denisé går på led med stora väsker och tränger oss fram på tuben, samtidigt som vi ger ifrån oss ett säkertligen irriterande ljud för andra personer, som i ett försök att låta bli att skratta.
Vi går där och tänker på hur andra säkert uppfattar oss och det gör bara att vi skrattar ännu mer. Vi vinglar runt, slängs fram och tillbaka när tåget åker ojämt och går förbi sittande folk med ett flin upp till öronen..
Lagom framme vid Gullmarsplan är vi helt slut, svettiga och har värkande svaga magar.
En rolig hemresa med andra ord.

Matteprov


Vi hade matteprov nu på eftermiddagen med ekvationer och jag tycker det gick riktigt bra.. Jag kunde allting förutom EN sak som jag vet att jag skrev fel på.. jag räknade på 120 fast det stog 250.. åh hur dum får man vara som läser fel?! ett poäng för rätt uträkning kanske det blir, men fel på vilket tal man skulle räkna på haha!

outfit

Egentligen så har jag redan allt det här, men inte i rätt färg och inte helt rätta modeller/stilar!
Jag fyller ju år snart!, någon som vill köpa skora från Asos till mig ;)?

image131
1. Mössa från Asos
2. Vitt linne från H&M
3. Ljusblått linne från Ellos
4. Fejk-skinnjacka från H&M
5. Svarta skor från asos
6. Solglasögon från asos
7. leggings från H&M

Solglasögon

Jag är på jakt, och har varit på jakt länge efter ett par solglasögon. Fast jag har börjat inse att jag kommer inte lyckas hitta det jag vill ha om jag fortsätter titta i alla budget affärer.. för alla säljer ju likadana modeller! åh.. Jag vill nog ha lite pilotliknande glasögon, fast lite större och lite mer liksom..
Jessica Alba, Justin Timberlake, Sur men söt!
Dessa brillor på Jessica Biel är väldigt fina!
image130
Eller domhär på Natasha Peyre. STORA pilotbrillor.. mums!
Victoria Beckham, Klänningen är inte en självklar succé!
Tänk inte på den gräsliga klänningen, titta på solglasögonen! Fina va?



Åh jag vill ha såna NU! nu nu nu =P

Hår, hår, hår!

Den här bilden på Jessica Simpsons  ser vääldigt plastig ut och äckligt baribie-ig ut! MEN, hennes hår är helt underbart! Jag skulle vilja ha sådär fast lite mörkare guld-brunt!


Här är en bild på Eva Longoria med finaste frisyren! Nästan lite prinsesslikpå något sätt, himla söt!

Från vinter till vår på 45 minuter.



Imorse när jag gick hemifrån var det , kanske inte helt snötäckt, men tillräckligt med snö för att det skulle kännas vitt ute. När jag sedan kom till slussen så syntes inte en snöflinga på marken! Där höll det minsann på att bli vår. Men när jag hade åkt bussen från slussen, till min skola och klev av på hållplatsen, då var det VÄLDIGTSOLIGTOCHVARMT! =O Då var det ju vår ..
Och eftersom jag kommer från snölandet haninge så hade ju jag på mig min vinterjacka.. som jag svettades floder i när jag klev av bussen vid skolan..

Många är som jag, trötta på vår slaskiga, ruggiga och trista vinter och vill ha vår  NU med solsken och tussilago.

Snart är det ju påsk, då ska det inte vara snö ute.. så snälla rara snö, försvinn hos mig och stanna i fjällen!


tisdag

Tog aldrig hem datorn igår så vart inte fler inlägg! Haha jag ligger efter med blomman, men dagens blomma igår gick iallafall till F&S, superbra träning =D haha!

Idag kommer jag nog inte ta hem datorn heller, så det kommer ngo fler inlägg imorgon.. Föresten, så får jag påsklov imorgon efter matteprovet, Wiie=D

Måndag morgon!

Hej hej! Kunde inte komma in på bloggen igår så blev inga mer inlägg på kvällen.  Dagens blomma igår gick iallafall till Christina som jag spenderade mestadels av dagen med =)

Nu sitter jagi skolan och vi ska strax börja med Engelska. Har ganska kort dag idag och det är ganska härligt , slutar 13.40 =)

Måste dra, tjingeling

Sweeney Todd

Hej där! Jag kom precis hem från stan. Har varit på bio med en kompis och vi såg Sweeney Todd.

Sweeney Todd.

Stephen Sondheims musikaliska
 berättelse om den orättvist dömde
 barberaren Sweeney Todd och
 påföljande hämnd blir film i Tim
 Burtons fantasifulla och visuellt
 originella händer.

Aftonbladet
DN
Expressen
GomorronSverige
GP
SVD
Sydsvenskan
Amelia
Elle
Medelbetyg: 4.2




Ja, för min del var det lite för mycket blod och grå stämning. Det var lite häftig och kul med sång, men annars så får den nog inte sådär värst högt betyg.

Kram på er!

Lunch

Mmm mums, majskolv till lunch!


Det ska vara kokt majskolv o mycket salt(a)! haha

Dagens blomma

image129
Dagens blomma går till Farmor. Som med sin närvaro spridit trygghet och kärlek. Tills idag.
Vila i frid farmor, hälsa mormor,morfar och farfar!

Dagens blomma

Jag ska börja ge ut dagens blomma. Blomman ger jag till något/någon som påverkat min dag positivt eller som jag bara gillar, är nöjd över eller förgyller min vardag.


Dagens blomma (och min första blomma) går till ...
image128
Dennis Fogelberg. För att han kan alltid ge mig ett leende på läpparna, är en bra vän och en bra stödpelare! Imorgon träffas vi, det var läänge sen ! =D

Vad gör er glada?

Mamma och jag har precis varit och handlat, och det blev massvis med frukt!
image126image127
Det är bra för jag älskar frukt och en full fruktskål gör mig glad! haha

Ikväll får jag se vad jag gör. Med tanke på igår och att det inte är något som ändras bara sådär, så tror jag att jag spenderar kvällen hemma där det känns tryggt. (Förlåt om inte vissa förstår!)

Nu ska jag gå ut och klaga på oljud ifrån hallen, får tinitus nästan åh!

Puss/A.n :)

Skoldagen

Fredagar är så himla sköna i skolan, det är så lugnt och nästan ingen i skolan, bara vår klass och frivillga från industri.
Vi hade bara fackteckning och idrott idag =)
image119 image120

På fredagar tycker jag att man aldrig lär sig något nytt, man bara är liksom, haha! iofs kanske man snappar upp något litet men då har man glömt det lagom till måndagen efter helgen.
På Fackteckningen idag så tittade jag lite i en bok och fastnade för en del lite roliga och coola bilder =)



På eftermiddagen hade vi idrott i Mårtensdal för ovanlighetens skull där vi hade bolllekar. Jag är ganska tävlingsinriktad men tydligen så var inte mitt lag det, do'h. Too bad. Haha vi förlorade i början så då tappa de orken tydligen så de tjabbla bort resten av tiden bara.

Nu ska jag ta ut mina linser som jag haft idag =) Folk har märkt skillnad på mig men de har inte kommit på att det är ögonfärgen förns jag sagt det, och det är toppbetyg tycker jag ! Man ska inte se att man bär linser för då kan det ju se lite onaturligt ut. Har iallafall fått många bra kommentarer, jätteroligt=D är fortfarande nöjd med dem ;) haha
kram på er! /A

Kom på posten idag!

Titta vad som låg i min brevlåda idag..
image118 .. linserna! =D

Jag slet upp förpackningen och började läsa instruktionerna och sen tänkte jag ge mig f*n på att få in dem i ögonen. Till en början var det omöjligt, jag menar hur hade de tänkt att man ska få in linsen när ögat bara vill stänga sig hela tiden.. ? det går ju inte !=P Efter en utskällning skötte dig ögonlocken lite bättre och till slut fick jag in linserna och ... OJ! Jag hade helt plötsligt gröna ögon, kände jättekonstigt!
Det var skönt att inte linserna kändes när de väl satt på plats i ögat, trodde det skulle vara irriterande, men icke.
Varje gång jag har gått förbi en spegel i eftermiddag så har jag stannat upp och förvånats över att mina ögon är så ljusa.. (vill bara påpeka att bilden är tagen med blixt så det lyser upp, ögat ser inte sådär ljust ut annars)
Jag blev faktiskt ganska nöjd, annorlunda =D Gud vad mycket ögonfärgen kan göra, jag tycker jag ser ut som en annan person nästan, haha..

Jag köpte mina linser på http://www.fargadelinser.com , och de kostade totalt ca 300;- med linsvätska och linsbehållade. Är hittills supernöjd! =)

Min torsdag

Hejsan. Idag var jag inte i skolan och varför behöver vi inte tala om här.
Jag har iallafall varit hemma och pluggat och fixat lite o så, ganska skön dag..
image116 image117

idag har varit en såndär dag igen då jag längtar extra mycket till sommaren!
Jag kan bara lägga mig på sängen och dagdrömma om hur härligt det är på sommaren. Jag har en favoritfantasi och det är att vi är ute med båten och det är hur underbart väder som helst, först solar och badar man mitt på dagen sen mot eftermiddagen går jag och tittar på alla båtar i hamnen på sandhamn och när det börjar bli kväll så grillar man på en klippa. Superhärligt!



vårjacka

Äntligen har min vårjacka som jag köpt kommit på hemsidan så jag kan visa bild =)

En grå-metallicskimrande parkas. Superskön o fin =)
Till den så har jag att par långa mockahandskar
Marni handskar hv 06-7liknande dessa , eftersom
det är resår i ärmarna så
kan man kavla upp eller
bara dra upp till 3/4 ärmar

inga fler inlägg idag

Idag har jag ingen lust att skriva. Vill bara va för mig själv och hålla saker för mig själv idag.
Skriver nog imorgon när jag är på bättre humör.

ps. fan vill bli frisk nu!

ridningen

Jag måste bara berömma mig själv för ridningen idag. Vi hade fått ett papper med ett program på som vi skulle kunna till idag men jag hade inte pappret och när jag kom till ridningen och träffade alex så lånade jag hennes papper och försökte gå igenom programmet nån kvart. Sen så kunde jag det helt utantill, duktigt va (a)?



Själva ridningen gick ganska bra, kändes bra att de uppmärksammade de saker man tänkte på att göra rätt=)

nu ska jag titta vidare på gossip girl så hörs sen  . puss /an

sitter i skolan.

Idag när jag åkte till skolan så var jag på mycket bättre humör än igår (inlägg >Ursäkta mig på tåget<). Jag tror det hade med att göra att jag tog ryggsäck-datorväskan istället för axelväsk-modellen så fick inte ont i axlarna när jag gick till tåget, haha!

När jag gick på T-centralen påväg mog tunnelbanan så la jag märke till hur lustigt många människor går. Framför mig gick exempelvis en väldigt spinkig kille med stor bombarjacka, vickande på rumpan. Vissa går liksom i en lutande ställning fram, beredda att ta strid för att komma fram i sin skyndande takt. Vissa tar såna där sjukt stora kliv, överansträngt och löjligt. Oh förlåt nu ska jag inte klaga på folks gångstilar. Det är ganska roande att se faktiskt.

Ps. Slutar snart, ville bara nämna det så du tänker på mig på eftermiddagen när jag är ledig och inte du ;) föresten har jag ingen skola imorgon=D



Morrn morrn



God morgon!. Att gå upp tidigt brukar vara sjukt tungt för mig. Eller det är sjukt tungt för mig. När klockan ringer kl 6 på morgonen känns det som man precis gått och lagt sig och det är mitt i natten.
Idag var en sån dag. Men utan att tänka så bara reste jag mig upp och gick ut i köket för att börja göra frukost. Helt sjukt så funkade det faktiskt för efter någon minut kände man sig ganska pigg ? =o

Nu ligger jag här i sängen o slappar lite innan jag ska fortsätta göra iordning mig. Ja har blivit ganska duktig på att göra iordning mig fort (eller så skiter jag bara i att göra iordning mig nu för tiden, haha?) så jag hinner slappa lite o ta de lugnt på morgonen. Ganska mysigt faktiskt :)

Idag kära vänner går jag också bara 2 h i skolan. 9.50-11.50 och sen ska jag nog hem och plugga lite och sova lite innan ridningen ikväll. Och nä det är inte för att jag är lat utan det är för att ja vill bli frisk ;) Det ska jag övertala migsjälv till iallafall. Nu ska jag sussa en kvart innan jag välkomnar dagen =P


Dagens shopping ;)

Det här va de saker jag handlade idag =)

image114

1. Linne från H&M
2. Värme-spray från Kicks
3. Visibly clear blackhead scrub från Apoteket
4. Bamboo kosttillskott av Kisel för Hår,hud,naglar Från Hälsobutik på Götgatan
5. Solarin för brun året om, skyddsvitaminer, friskade och vackrare hud. från Hälsa för alla
6. Eox värktabletter från Apoteket





Efter skolan

När jag kom hem ifrån skolan idag så ringde Måby när han varit hos tandläkaren och så kom han o hämtade mig och vi åkte till handen och handlade lite.
Alltid kul o träffa måby han får en på sånt bra humör.
 Tror jag alltid skrattat när jag träffat dig ellehur haha ?
image112
(gud va härlig o blå himmelen ser ut bakom ellerhur haha ?)

Ursäkta mig på tåget.

Hej där! jag tog mig till skolan iallafall. Vi har diskuterat vår produkter på design&produktutvecklingen och det är ganska segt, men snart slutar vi =D Efter skolan ska jag åka förbi Götgatan och gå in på en hälsobutik och köpa nånting. Jag lägger upp och visar sen när jag kommer hem ! =)




Sen vill jag bara säga förlåt till killen som satt i min "fyra" på tåget ( alltså på en av de återstående tre stolarna som är ien grupp). Jag kom nämligen på tåget och va inte på speciellt bra humör plus att jag hade ont i magen så kändes som allt var emot mig. Han kom glatt på stationen efter mig och satte sig mitt emot och log vänligt mot mig. Jag satt o läste tidningen o slängde bara en liten elak blick på stackarn. Jag läste tidning och efter ett tag så la jag ifrån mig den och då tog han försiktigt upp den .. Han tittade blygt på mig och log fortfarande som en vädjan att få ta över tidningen efter mig och jag mötte hans blick och råkade ge en ganska dödande blick tydligen, för han la ifrån sig tidningen direkt och leendet försvann o han la händerna i knät och tittade ner. Så satt vi resten av resan.
Förlåt det var inte meningen att vara en sur häxa!

 /A

intyg

 image111

Sitter o kikar på intyget som jag fick av sjukhuset som jag måste ge till skolan.
Det står bland annat att "Anna kommer på läkarbesök och behandlignar regelbundet vilket gör att hon behöver vara frånvarande ifrån skolan ibland hela dagar och ibland del av dagar återkommande under vt -08 och ht -08."

Gud va deprimerande. Jag vill inte att vara tvungen att vara borta från skolan för att  GÅPÅBEHANDLING. Var det tvunget att skriva höstterminen 08 också? hur länge ska jag vara fast egentligen?
Ni som inte är inskrivna på något sjukhus, jag avundas er!

.

Jag har lite ont i magen nu men jag tror att jag ska kunna tvinga iväg mig till skolan. Iallafall så måste jag göra iordning mig nu.. wish me luck

Vad har du i väskan?


Vi tjejer är ju superduktiga på att dra med oss massa skit i väskan när vi bara ska ut o handla eller till skolan. Plötsligt blir det en tung och proppfull bag som bara måste med.

Det finns ju vissa grejer man alltid försöker se till att ha i väskan.
Här är några saker som jag nästan alltid har med:

# Busskort
# Plånbok
# Nycklar
# Spegel
# Värktabletter
# Tamponger
# Kalender
# Handcreme
# Frukt
# ipod

Nu när jag listar sakerna så verkar det inte så mycket faktiskt. Därför fattar jag inte hur mina väskor altid lyckas bli så proppade? Nästa gång jag går ut och klagar på min stora o tunga väska ska jag gå igenom allt jag har i väskan och endast låta de nödvändigaste komma med.


Ps. Flera dagar i veckan bär jag på en tung datorväska till och från skolan PLUS min vanliga väska. Då måste jag verkligen lära mig att packa smart annars går jag som en packåsna me förstörda axlar och en trasig rygg snart.

Chao.


Måndag morgon.

God morgon. Nu sitter jag i sängen och ska snart göra iordning mig för skolan , går bara två timmar idag 13-15 och har en lektion så känns som en ganska meningslös dag i skolan. Faktum är att jag har i snitt en lektion varje dag dessa karaktärsämnesveckor. Kunde de inte trycka ihop lektionerna så man kan vara ledig någon dag i stället och jobba ? Hum.

Det regnar ute och jag har ingen lust alls att släpa på datorn till tåget, urk!

Intrasslad

Jag hade precis duschat o satt i sängen vid datan. Irriterade mig på en fluga som vimsa runt vid lampan i taket.
Efter en stund lät de konstigt i ena örat som ett brus. Jag stängde av ljudet på tv:n och försökte lyssna på de konstiga ljudet.. det kom flera "bzz bzz bzz" utanför högerörat men sen tystnade det. Jag drog handen genom de blöta trassliga håret o kände en tova. En stor tova. En konstig tova. Fast vänta! Tovan rör sig, tovan vibrerar...
"PAAAAPAAAaa det är någon i mitt hååår !!"
Jag sprang skrikande ut i vardagsrummet viftande me händerna (Haha jag vet typiskt tjejer!) och bönade och bad att någon skulle vara tapper att ta bort min ovälkomne hårgäst.
Flugan hade trasslat in sig i mitt hår och kom inte låss. Usch jag ryser fortfarande, så obehaglig känsla! =P


Klänning


Supersöt klänning från ellos. Det är sånt här som får en att verkligen längta till sommaren ellerhur?


lördag. Eller va, nej det är söndag!

Kom precis in, har varit på promenad med Mamsen! Är lite småsnorig annars känner jag mig hyffsat frisk. Helgen har jag spenderat tillsammans med min pojkvän, det har varit rätt så lugnt och mysigt :-)

 Vi hörs sen, / a


Slukad av blocket

Jag erkänner, jag har blivit slukad.
Jag skulle gå in på blocket en snabbis och titta om det fanns några fina cyklar (vill ha en vanlig typ svart cykel som man kan ha vart som helst och kunna ställa vid tåget utan att nån måste vara tvungen att sno den?!) så jag klickade roande runt en liten stund. Men sen så kom jag på att det finns ju andra saker jag gått o suktat efter, saker som det inte är värt att köpa nytt då de kostar lite för mycket när man inte vill lägga ner massor med tid på det men ändå att det ska finnas. Så jag började söka på både de ena och det andra och det är så roligt när man hittar saker som man gillar. Och medans man håller på och tittar på nånting, kommer man på något mer som skulle vara roligt att ha och sen känns det som man kan spendera hela dagen framför blocket.
Det slutar inte där. När man väl tittat igenom de grejer man tror sig ha användning för, då börjar man leta efter saker om man drömmer om att ha, men ändå inte har råd med. Det slutar aldrig. Blocket är underbart!

Hörni, varning för att bli fast vid blocket.

Roliga Citat av barn :)

"Mamma säger att jag är svartsjuk på Hampus, men det är inte sant. Det är bara helt vanligt hat."
Ingrid, 8 år

"När jag slåss med min lillebror får jag inte slå tillbaka. Det gör jag inte heller. Jag biter istället."
Susanne, 7 år

"Jag tycker om att slå min syster. Inte medvetslös, bara så att hon förstår allvaret."

Jörgen, 7 år

"Det är väldigt typiskt för föräldrarna att skylla på sina barn om det till exempel inträffar en katastrof i lägenheten."
Oliver, 6 år

"Tjejer har långt hår för att man ska kunna bli kär i dem."
Gustav, 6 år

"Man kan använda gondol eller p-piller. Min katt väljer p-piller, men den ska sterilieras när pappa får tid. Min katt har förresten inte haft tid den heller."
Matilda, 6 år

"Jämställdhet betyder att mamman och pappan producerar barnen tillsammans. Förr i tiden var det bara mamman som födde upp barnet, medan pappan gick fram och tillbaka till banken."
Anette, 7 år

"Jag ska bli nekrolog och visa hur vädret blir på TV."
Joakim, 7 år

"Om lärarna också hade haft jobb så hade barnen inte haft någonstans att vara." ´
Hanna, 7 år

"De vuxna kan äta så mycket godis de vill, vara uppe så länge de vill och sminka sig så mycket de vill. Det hemska är ju att de inte vill det."
Louise, 7 år

"Jag ska bli polis när jag blir stor. Då ska jag slå alla i huvudet med min batong, särskilt sura gamla tanter som skäller på fotboll."
Henning, 7 år

"Att vara ängel är ett typiskt kvinnoyrke."
Louise 7 år

"Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor"
Henning, 8 år

"Så flög Jesus upp till himlen, och där träffade han Jesus och sitter nu på sin egen högra sida. Det är helt omöjligt att begripa och ingenting att bry sig om."
Stina, 8 år

"Min hund är halvnorsk, men den är rätt fin i alla fall. Den förstår ganska mycket med tanke på hur det kan vara om man är halvnorsk."
Alex, 8 år

"I Belgien är alla husdjur grå. Eller så var det en svartvit tidning."
Matilda, 7 år

"Jag vet att det finns rymdvarelser. E.T. och Roger Pontare och Raptur RX2. Men de är snälla."
Filip, 7 år

"Pengar blir mindre och mindre värda. Snart finns det bara tio öringar kvar och dem kan man inte använda längre."
Oscar, 6 år

"Barnuppfostran är något av det tuffaste föräldrarna kan hålla på med. Många ger sig inte förrän du är fjorton, femton år gammal."
Tony, 6 år

"Min bästis har inga tänder. Själv har jag bara tappat två. Vi ska gifta oss, men inte än. Vi tänker vänta tills vi fått nya tänder."
Agnetha, 6 år

"På Krisi himmelsfärdsdag drog Jesus till månen."
Pablo, 6 år

"Alla tanter kan föda barn, bara de har en kropp och en fördel."
August, 5 år

"Man kan födas med tvådelat kön. Då är man lite pojke och lite flicka. Det går att operera bort ett par delar, så att man vet vad man är."
Carl, 9 år

"De mammor som inte har några pappor till sina barn har antagligen blivit befruktade lite utanför det vanliga."
Eivind, 8 år

"När Rasmus säger "fura" i stället för "fyra" får man en känsla i bröstet. Kanske är det kärlek. Jag vet inte.."
Caroline, 7 år


Göra-ingenting-dieten?

Små förändringar i vardagen kan hjälpa dig att förlora ett par kilo när du inte har tid eller orkar följa någon diet. Här får du därför några små tips till Göra-ingenting-dieten :)

1. Sov gott
En god nattsömn påverkar hormonerna positivt och gör det lättare att gå ner i vikt. Brist på sömn gör däremot så att mängden av det aptitdämpande hormonet leptin minskar och det aptitstimulerande ghrelinet ökar. Sover du dåligt på natten så försök att få tillfälle till en tupplur på dagen. Hormonerna påverkas av hur mycket sömn du får på en 24-timmars period.

2. Stäng av stereon när du äter
Snabb musik leder till att vi äter fortare, och eftersom det tar ungefär 20 minuter för din mage att sända signaler till hjärnan om att den är mätt är sannolikheten att vi äter mer större vid hetsig bakgrundsmusik. Så stäng av stereon innan du sätter dig för att äta, alternativt lyssna på lugn musik.:)


3. Hoppa aldrig över en måltid

Att hoppa över en måltid leder inte till att du går ner i vikt eftersom du kompenserar det vid nästa måltid och då äter mer, eller mer onyttigt, eftersom din hunger och ditt låga blodsocker gör att du får svårare att behärska dig. Kroppen tror också att det är svårt för dig att få tag på mat och går ner på sparlåga, vilket innebär lägre förbränning och därmed svårare att gå ner i vikt!


Bristande kommunikation

Idag i skolan så samlades alla ettor eftersom viskulle få nya scheman. På mötet/samlingen togs det upp en del saker som exempelvis kommit som klagomål från eleverna och det "reddes ut" en del saker (som jag egentligen fortfarande itne förstår varför?) som INTE funkar och inte kommer funka angående vår skolnätverk.
Det är ofta saker inte funkar som det ska och jag tycker att det sorgligt ofta kommer klagomål från eleverna mot lärarna. Det är trist med klagomål men i vår skola finns det faktiskt inte så lite att klaga om. Mycket inom skolsystem,kommunikation,lärare och lunchen finns det att klaga om och det är trist. Väldigt trist.

short update

Å videon under påminner om afterski i Åre ^^,

To be THE boyfriend

  • Även om vi tjejer gillar att få bekräftat att vi är älskade, så ta inte i så mycket jämt, välj speciella tillfällen då du verkligen förklarar din kärlek, då uppskattas det mer.
  • Berätta om vad som hänt på dagen och dina tankar om saker och ting, visa att du vill att vi ska vara en del av ditt liv och din vardag.
  • Tänk på vad din kropp visar, att mötas av en ihopsjunken,uttråkad sak varje gång eller ett varmt leende som visar att du är glad över att se oss.
  • Var påhittig och ge förslag på roliga och/eller mysiga saker man kan göra tillsammans.
  • Överraskningar är nästan alltid positiva och väldigt romantiska, allt från småsaker i vardagen till genomtänka vid speciella tillfällen, att du bara ägnat tid,tankar eller planering på oss får oss att känna oss betydelsefulla.
  • Unika komplimanger smickrar oss alltid, försök att lägga märke till småsaker.
  • Visa att du alltid finns där, att ringa bara för att se efter hur vi mår eller smsa för att kolla läget känns tryggt.

Lite tips, så guys =)


En stor suck.

I'm sick and tired
på klagomål och negativ kritik mot sig själv , jag hoppas inte att det är för att söka bekräftelse utan att det är fel hos personen själv. Man måste lära sig att tycka om sigsjälv som man är, tänk på att du ska dras med dig ett helt liv?
Dessutom kan det vara lite kränkande för andra så tänk på vad man säger. Att klaga på det som du tycker är dina brister kan sänka en annan person.

RSS 2.0