klädkod i skolan?..

Oj vad tiden gått fort! slutar om mindre än 1½ timma, woho! Då blir de fort hem, byta om o sen dra iväg till stallet för idag ere ridning =)

Haha, måste bara säga att det känns avslappnare här på jobbet, med kläder,  även fast vissa har dräkter och kostymer, så känns kläderna inte lika big deal här.. Eller... modet iallafall.. I skolan så slår jag vad om att många tänker igenom NOGA vad de ska ha på sig under dagen, särskilt från ett mode-perspektiv. och många får mer eller mindre panik när de intehar tillräckligt fina- eller modeinspererade plagg på sig... Varför är det så, elever har tillräckligt stor press med alla studier i skolan, ska de lägga ner häften av energin på att bestämma vad för kläder det ska ha på sig?... Det kan vara ett helt projekt! bah..
Är det en sån big deal hur man ser ut idag?... Måste man se ut som om man ska på fest varje dag och måste man sträva eftet att alltid va snyggast? Gud vad skönt det skulle vara om det var lite mer avslappnad "kläd-stämning" i skolan! Till exempel så vet jag många skolor där det inte skulle vara undermedvetet-acceptabelt att bära mjukisbyxor eller mjukisdress i skolan en vanlig dag.. Ganska synd...
eller vad tycker ni?...


Kommenteraa råå;)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0