bilder

anna bil Juste, här e bild från när Denisé o jag va på Gotland, hah jag körrallybilen;)

201608-5 Anna Denisé ( o mia) ute på cyckeltur i Slite

last day at work

Äntligen är det sista dagen på jobbet! Äntligen!

Jag har precis varit på lunch, börjar igen om en kvart.. Hmm då ärdet inte så långt kvar.. går nog 15 idag ^^

Tack för dessa 3 veckor Fortum Värme, jag har lidit, men jag lovar o visa tacksamhet när pengarna kommer !
Det har ju iallafall inte varit ett förjävligt jobb... Eller, det är faktiskt ett förjävligt jobb, men inte en förjävlig arbetsplats, den gillar jag! =) 

Igår åkte jag hem innan morsan gick, för hon skulle möta pappa istan och träffa  ett gäng kompisar o gå ut o äta istan.. Jag minns innan jag gick att hon sa " de blir inte alls sent, vi hinner komma innan ni går o lägger er"

På kvällen så laga Julia och jag mat o tog det lungt o kolla på tv.. jag hade tänk att lägga mig ganska tidigt (typ runt 9, det tänker jag varje kväll men jag komemr ju fan aldrig i säng då-.- är så mkt att göra ) men igår blev det iallafall lite senare än vanligt för att vara jobbvecka.. halv 12 kom jag i säng, o ingen mor eller far syntes till=P

Imorse gick jag upp o skulle duscha, men gick först in o skulle väcka morsan.. Hehe med spyhink brevid sängen förstod jag att hon hade haft roligt igår och att det kanske inte skulle bli så mkt av o jobba idag.. Hon vaknade ändå då o kände efter :P O Föresten mamma, när jag säger "gå o lägg dig igen" menar jag inte på köksgolvet, ok?!  Om jag glömmer säga det sen, så skriver jag det nu. Mamsen, du e rolig bakis ^^

Såå,, jag åkte in själv till ropsten och jag måste erkänna att det är mycket skönare att resa själv på morgonen.

Nu sitter jag här på jobbet och det slog mig just att hela bloggen idag handlar hittils bara om jobbet, usch.. nää stop it, no more =)



Ikväll då ? Hmm har ingen aning om vad som ska hända, We'll see..
Matilda vi måste träffas så du får din present!
O Denisé vi måste hitta på nåt i helgen?, we have to


Snart landar cashen på kontot, då måste jag ju ut o shoppa ;) *åå längtar ^^*

Nu är lunchen sscchlutt, heppårre

Ett rop på hjälp från, Fortum Värme AB, Ropsten "haha"

Jag hade roligt på Gotland, trots de dåliga vädret. Jag och Denisé körde den gamla Forden på gräsfältet, nu är vi fartgalna och älskar att köra rally haha =D Jag kom hem på tisdagen från Gotland, och på Onsdag morgon drog familjen (inkl jag) till Dalarna, Rättvik ( till sommarstugan) . Vi hade ganska bra väder, o på fredagen så åkte vi till Leksand sommarland ( typ vattenland och lite andra attraktioner), och då var det superbra väder=D Det var jätte härligt o bada och åka massa saker och sen åkte vi fyrhjuling o gocart ( Jag vann på gocarten, så klart ;p )..
I söndags kom vi hem ( vääldigt trötta)
Och så igår, måndag ( helvettesdagen) började jag jobba ( Buhuu=/ ), upp kl 5.30 o åka en timma till jobbet, skitkul! eller ja,,, "skitkul"

Såå.... nu ska jag jobba i 2 veckor, 80 timmar -.- och jag har världens ångest..!!! Jagvill inte, jag vill inte, sommaren är ju snart slut ? Dessutom har jag ångest för att jag inte har tid som räcker till, känns som jag ska göra massa saker men blir ju inte så mycket gjort, och ändå springer dagarna iväg så fort och plötsligt står man här, mitt i Juli med massa saker man vill göra men som man nu börjar inse att man kanske inte hinner med... Och hur blir det med löftet då, Anna? Juste, löftet Anna! Att vila upp mig ordentligt under sommaren så jag orkar med skolan till hösten...Hmm... om jag ska sammanfatta min sommar hittils som ett löfte skulle det nog se ut ungefär...: "Stressa upp dig och fläng omkring, överboka och hinn inte med ett skit.." 

..Okej, lite överdrivet, men känns så nu när man får lite panik över  hur några faktiskt veckorna är kvar på lovet..

Men nu klagar jag bara, usch.. Var glad istället Anna för att du har ett sommarjobb, det är de inte alla som fått tag i, tänk på pengarna sen som kommer ^^ Ge dig själv en skön shoppingdag och handla mycket.. ( det hjälper faktiskt att tröstshoppa!)

Nu måste jag avsluta bloggen och gå tillbaka till skitscanna in skitmedgivande till skitautogiro, SKITjobb!
( Du behöver inte tycka synd om mig, men du kan väl skänka en tanke åt lilla mig som sitter o sliter på jobbet (a) ? )


Sista kvällen innan jag åker.

Denna vecka har varit ganska hektisk och början på det hela var nog egentligen när Min moster Ingrid och mina kusiner Erik och Rebecka kom. Ingrid sov här två nätter med dem, sedan åkte hon hem till Skåne igen och lämnade barnen här. Sedan på onsdagen kom min käre syster, Cissi, med hennes son Dennis, hennes kille Jocke,deras son Casper och jockes kompis Mattias, i en brun/vit (ganska ful) husvagn. -.- ( Dom höll på o trixa in den stora klumpiga såkallade husvagnen ett bra tag, tro mig! )

När dom hade kommit var det fullt hus här och 4 vilda ungar som sprang runt 24/7 (inkluderat min lillasyster som jag inte på länge sett så omogen=P).. Denna vecka har jag varit väldigt tacksam över att ha en lillasyster som fått vara "lekledare" över barnen här, haha .. Själv har jag flytt huset på kvällarna ett antal gånger ^^

På torsdagen bärde det av mot grönalund för hela gänget här hemma haha ... Nej! Juste jag måste berätta vad som hände med Mattias på onsdagskvällen! =D



Efter middagen var fokusen mest fäst på Studsmattan som ungarna turades om på..( Okej jag erkänner att det även va andra än ungarna som ville hoppa också) Men iallafall så skulle Erik kolla hur vig han var och försökte gå ner i spagat på studsmattan. Så sa han åt mig å å ner i spagat, så hoppade jag upp på studsmattan och gjrode det.. Sen blev väl Mattias så impad, så han skulle försöka han me. Så kom han en bit ner, och lite längre ner och lite längre ner... och  *KNAK* Så säger Mattias "aaa Jocke, sparka du mig?!"  "Va, nej?" "Joo det kändes som du sparkade mig! Aj mitt knä!" .. Han fick tydligen jätte ont och kunde inte sova på natten, så dagen efter åkte de till näraktuen och råddes till att åka in till akuten på SÖS. ( Stackars Mattias!)



Nu tillbaka till torsdagen och grönalund.. Vi åkte in till gröna lund och Mattias åkte till akutmottagningen på SÖS ( Där han för övrigt fick vänta 6h ). När vi kommit till grönalund och satt oss och ätit kom min andra syrra, Lotta och jockes kusin, Linnea dit. ( Nu orkar jag inte skriva mer om grönalund, men kan säga att det var en okej dag, det åktes lite attracktioner och jag o Lotta gick runt o spelade lite)

På kvällen var det fullt hus, samanlagt 12 pers som bodde i vårat hus ( Puh!)



Igår bjöd Fredde ( min käre bror) mig på en Indisk restaurang ( med jääätte god mat ^^,) och efter det gick vi på bio och såg Mr. Brooks som var en ganska bra film :-)



Oj oj nu är klockan mycket! Jag ska upp vid 5 imorgon =/. Åh! jag har inte hunnit skriva klart om allt ännu! Gah..
Jaga nu berättar jag kort iallafall att imorgon ska jag och Denisé till Gotland, sen efter det ska jag till Dalarna, sommar stugan, så jag är hemma om en vecka =).. Men jag skriver mer när jag kommer hem! Ha ét!
PUSS

RSS 2.0