jag är inte besatt

 

Jag höll på att få panik vid middagsbordet. Jag hade ju tänkt gå o träna imorgon men jag kom på att jag kanske inte kan det eftersom Svenska Hollywoodfruar går imorgon kväll. Men jag kollade upp, de börjar kl 21. Puh! Jag hinner träna..


Söndag

Idag har jag jobbat på tyggrottan. Det var första gången i mitt liv som jag jobbade på en helgdag. Jag överlevde. Det var faktiskt ganska mysigt. Jag kände av att kunderna va på sånt där helg-humör, dom strosade runt i butiken o var trevliga o inte så himla stressade. De kändes som jag också var ledig o bara gick o hängde i butiken i några timmar.. Så borde det alltid kännas att jobba!!

Nu sitter jag o väntar på mat. Middag. Maaaaat....hungrig!

Well, igår var jag i stan! Hittade ett presentkort på topshop som jag inte använt, så jag tog med det men jag hittade inget att använda de på.. Better luck next time.

Nu börjar det lukta mat.. måste gå till köket o be dom skynda sig lite.

Jag funderar på att klippa mig

Jag går liksom bara med håret i toffs eller så får det hänga bara. Jämt. Jag orkar aldrig fixa håret till vardags. Skittrist.. Men nu vill ja förändra mig! Detta vore kanske något för mig.

 

eller lite tjockare:
CrazyHairStyles1.jpg Crazy Hair Styles image by niroshan_r

om man har lite extra tid sådär på morgonkvisten innan skolan börjar kan man ju köra denna:
 



frisyr a la klädhängare. Eller så kan man sätta en ram runt frisyren så kan man rulla till skolan. Praktiskt o miljösmart!


jag får fundera lite till.


Ibland kan man inte hjälpa det



Det bara blir såhär ibland liksom. Det är egentligen ingen idé att ens försöka stå emot naturens krafter. Man får bara tugga o gilla läget. Så jag gjorde det.

nästan frisk

Nu känner jag att jag nästan är frisk. Åkte till vårdcentralen i lördags(?) o fick nån penicillin. Så snart skare väl vara bra!
Måste bara inflika att jag åkte till vårdcentralen för att jag hade ont i halsen o knappt kunde svälja. Då ger de mig penicillin i de största tabletterna de kunde hitta, säkert bara för o jävlas! Dom är riktigt humoristiska dom där jävlarna på sjukan! Ha-ha-ha. Kul

Men nu så, nu mår jag bätte! Tänkte faktiskt gå till skolan idag men när jag vaknade så hade jag sådär ont i bihålorna o var svullen under ögongen. Så jag tog en vilodag idag för att bli helst frisk o så ska jag gå imorgon.

Tänkte visa mina fina naglar som jag fixade igår!


sorry att det är lite suddigt! o så kom jag på att man är ju en kille om man kollar på sina naglar sådär, så jag var tvungen att lägga upp en korrekt tjej-nagel-bild också.



Så! det blev lila toppar och vita stjärnor på!

sjuk

Nepp, frisk blev jag inte idag! Har jätteont i halsen, kan knappt svälja. Går runt o är tung i kroppen o pendlar mellan feber och inte feber hela tiden. Inte kul!
Så jag är alltså hemma idag från skolan.. Konstigt att man kan gå långa dagar i skolan o önska att man hade lite feber o fick ligga hemma under ett varmt täcke, sen när man är sjuk då vill man inget annat än att bli frisk o gå till skolan.. suck!

Nu sitter jag här, klockan är typ halv 3 på eftermiddagen o jag är hungrig men kan inte äta något! Jag är hungrig, men så fort jag försöker äta något så tappar jag aptiten för att det gör så ont att svälja.. sen börjar det om igen efter en stund. en ond cirkel!

Snälla gör mig frisk nu!

nu är det höst!

Nu är det faktiskt höst för jag har gått o fryst hela dagen!
Iofs så har jag varit ganska varm på eftermiddagen, har legat o fryst under ett duntäcke med alla kläder på. Kanske man åkt på den där svininfluensan? När jag vakna imorse så hade jag ont i halsen o det har bara blivit värre o nu har jag inte kunnat äta någon middag för att det gör så ont att svälja!.. Om det blir värre imorgon får jag gå o kolla mig!

Idag har vi skissat hela dagen i skolan


eller hela och hela, hade bara en lektion på 3,5 timme.
Vi skissade line-ups till vår nya kollektion, ganska roligt faktiskt!


Nu måste jag återgå till att knapra alvedon och halstabletter!
Imorgon är det jag som är frisk minsann! Chao

RSS 2.0