Mina nya spinningskor!

Idag så gav jag mig än en gång ut på SportBH-jakt. Men det verkar bara som jag hittar massa annat när jag letar efter det... Så det blev ingen sportbh denna gången heller.. provade faktiskt en del inne på stadium i sickla, men där var det faktiskt nån fjortis innan mig som hade lämnat kvar massa brunkräm på den.. Urk, hatar sånt! Det är som alla ginakläder. där finns det nästan alltid nån brunkräm rand på halsringningen..uuh..

Men så gick jag vidare till TeamSportia och där hittade jag spinningskor som var på rea! Så hittade ett par från Shimano som var skitbra! Dom skulle egentligen kostat 1100 men nu var dom nedsatt lite så jag slog till. Köpte till nya clips också som vi skruvade dit i affären. Sa att dom kunde sätta dom i mitten först så kunde jag ändra själv sen.. Måste testa på lördag när nästa spinning är, vart jag vill ha dom så det känns bäst. Dom är jättesköna, och tydligen hade det varit bäst i test förra året också. Upp till bevis!


Jag tycker mer om karborreband på spinningskor, det är mycket lättare att fixa snabbt och så är det inte så stor risk att dom åker upp eftersom man bara cyklar, och så finns det inga snören som kan trassla ihop sig eller vara ivägen! Fast på gympaskor föredrar jag snörning =) Blir många träningsskor nu, gympaskor, spinningskor, joggingskor och sen skor som jag har på idrotten i skolan (som inte har svart sula).


Kommenteraa råå;)
Postat av: Fanny

Kanske en blogg i din smak ;P? http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2474429

2009-01-29 @ 18:11:32
URL: http://lillad.blogg.se/
Postat av: Anna svarar:

Näääe Fanny usch o fy!! Gud va hemsk hon såg ut, som en 90årig man!! uuh

2009-01-30 @ 10:36:03
URL: http://anheny.blogg.se/
Postat av: Fanny

HAHAHAHAHAH Bra att du tycker det :)!

2009-01-30 @ 14:23:50
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0